AKTUELNO

Van sebe!

Sanja Grujić je navela ko je po njoj najiritantnija osoba u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da svi navode Irmu, ali ja neću. Do juče nisam imala koga da navedem, ali posle Anđelinog odgovora na Matejino pitanje i kada je rekla da mene ne treba da spominje, ona mi je najiritantnija. Ponaša se kao unuka Kraljice Elizabete, a ne frizerka iz Herceg Novog, ne znam šta ti nije jasno. Glumiš neko ludilo - navela je Grujićeva.
Moram da kažem, ja sam svesna tvog mišljenja od ranije, nemoj da misliš da nisam skontala još na početku, to nije bilo na tvoj račun već na njegov, totalno si pogrešno shvatila - govorila je Anđela.
Meni je najiritantniji uvek neko ko se svađa, urla, svađa, ali eto poslednji put ću dati na značaju našoj bakici, Irmi. Ne može ništa da joj se kaže, kad god vidi kameru ona skaće, uvek se dere. Mnogo je teško sa njom razgovarati - započeo je Gruja.
Pa svi smo ovde zbog kadra, šta tebi nije jasno - dobacila je Irma.
Evo opet isto dokazuje - dodao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je bre više, nemoj da mi se obraćaš jel si čuo? - viknula je Đuričićeva odjednom.
Nosi se u pi*ku lepu materinu! Nemoj više da se pronalaziš u mojim rečima niko te ne pomninje! Skini mi se više - vikao je Mateja.
Ja sam takva kakva jesam i ponosim se, a ko si ti? - obratila se Anđela Sanji.
Ja sam zubni terhničar u čemu je tvoj problem - odgovorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su svi u više navrata iznerivrali, samo se to menja od situacije. Navešču Dina Dizdarevića, to je za sada, ako se vrati videćemo kako će biti - rekla je Deniz.
Za mene je Sale glumac.Čim se probudim, on odmah nešto priča, non stop se svađa od ranog jutra, to je nemoguće - govorio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga