AKTUELNO

Prisetila se roditelja!

U novom izdanu emisije "Premijera - Vikend Specijal", pevačica Vera Matović ispričala je svoju potresnu ispovest, koje mnogo ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Vera se u gostovanju kod Nemanje Vujičića dotakla svog najtežeg momenta u životu.

Najviše sam plakala kad su mi roditelji otišli. Moji roditelji su bili jako razumni, mama je uvek govorila da zna čime se ja bavim, i ne treba da prestanem da radim, već da nastavim, i ja sam to uradila. Ja sam nastavila da pevam, iako su moji roditelji otišli sa ovog sveta, ali zato mojim roditeljima svakog meseca odlazim dva puta i palim sveće - priča Vera, pa nastavlja:
Tata je umro 2000. godine, a mama 2003. Gde god da se nađem, bilo to Australija, Americi, Kanadi, Evropi, izdvojim vreme da bar dva puta mesečno odem u crkvu i zapalim sveću. Nije lako izgubiti roditelja, nekoga ko je za tebe u životu mnogo značio i verdio, nije ti lako, ali šta da se radi. Bila sam mnogo privržena, sve sam učinila, i kada je u pitanju da se vodi po lekarima - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj tata nije video na jednu oko, moja najveća želja i radost je bila kada sam otišla sa njim na operaciju, da operiše to oko. Doveo ga brat u Beograd, prenoći kod mene, sutra ga operišu, skinu mu to, progleda na to drugo oko i odvedem ga kući, to je bio datum 12. a otišao je 18. Ja sam srećna što sam njemu ispunila želju, što je progledao, jer imao je problema, imao je šlog, lopovi su ga isprebijali... Opljačkali ga i zbog svega toga imao je šlog, godinu dana je živeo sa tim šlogom. Ja sam se trudila da mu sve priuštim, sve sam učinila, i kad je došao kući kod moje mame, seo je kod bunara i lipa, nije mogao ništa da kaže, samo je oduševljeno naznačio da može da vidi, evo sad mi se plače - kaže Vera sa suzama u očima.
Najveća tuga... Ali, sve sam učinila da im bude potaman, da im olakšam život. I ja, i braća i sesta, sve smo uradili za njihov život, ali nije vredelo - zaključuje Vera u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Vera Matović