AKTUELNO

Emotivno.

Nedelja veče, rezervisano vreme za emisiju Izbacivanje, kada jedan od ukućana zauvek napušta Belu kuću. Dušica Jakovljević je ove noći ugostila majku aktuelnog zadrugara Dejana Dragojevića. Podsetimo, Dejan nije u kontaktu sa svojom porodicom, ubrzo nakon što je stupio u brak sa Dalilom sa njima je prekinuo svaki kontakt. Biljana Dragojević, večeras će ogoliti dušu pred milionskim auditorijumom i odgovarati na sva pitanja na koja je do sada ćutala. Takođe, u studiju je i podrška Dina Dizdarevića, njegov prijatelj Jakov je sa nama, kao i sin Jovan drugog nominovanog zadrugara, Limenog.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi je drago što je večeras sa nama, znam da su je mnogi zvali, ali se nije odazivala, sa nama je Biljana Dragojević, mnogo vam hvala što ste se odazvali. Da vas prvo pitam kako ste? - rekla je Dušica.
Prvo dobro veče svimma. Kako mogu da se osećam, s obzirom na ovu situaciju. Najviše boli to što ja ne znam šta on to nama treba da oprosti. Takođe, kad vidim da se povređuje, to ne mogu ni da gledam ni da shvatim, nema ni razloga zbog čega to da radim. Mislila sam da je sve ifra u početku, ali kada sam videla koliko pati, shvatila sam koliko je ozbiljno - govorila je Biljana.
Oni kao par nisu imali vašu podršku? - pitala je Dušica.
Nema tu šta da se uvija ili priča nešto što nije. Postoje klipovi svakog mog komentara, ja stvarno ne znam sa čime je on toliko povređen. Milim da je on mnogo izmanipulisan od strane Dalile, što i sami možete da vidite. Gleda ono što mu se dešava ispred očiju, a kao ne vidiš šta se dešava i onda joj orostiš. On je sa mnom bio dvadeset godina, rodila sam ga odgajila, vodila u vrtić, onda upozna devojku i sve to prestane, on porodici okrene leđa - govorila je Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

David je tamo negde upoznao Aleksandru i Dalilu i nije mogao da trpi tolike napade. Dejan je hteo da ga zaštiti, rešio je da se pojavi i on. U početku su ga povezivali sa Dalilom, ali je on ipak izabrao Aleksandru. Zaista ne znam da li su se zaista samo družili, meni je tako izgledalo. Nakon toga Dalila je uplovila u vezu sa Dejanom, jako brzo su se i tajno venčali, ali smo i dalje bili u nekom kontaktu. Tek posle građenja kuće se izbrisao svaki trag. Dejan je uvek bio dobar momak i dobar sin, ali je očigledno da se desilo nešto - navela je Dejanova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga