AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom izdanju emisije Pitam za druga, na RED televiziji, domaćini Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić ugostili su bivšu zadrugarku Stanija Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nezaobilazno pitanje vezano za njeno učešće je njeno druženje sa Markom Osmakčićem. Stanija je otkrila šta joj je govorio njen dečko Marko o tom čuvenom odnosu koji je obeležio njeno učešće.

Kad sam izašla jedan dan na suđenje, tada mi je zamerio, da ako sedim na garnituri mogu malo i da se odaljim. Prokomentarisao je da sam ostala u vreme kada je bio zadatak sa lisicama, tačno bi riknuo - nasmejala se.

Dobrojevićeva se osvrnula na haos koji su napravili Lepi Mića i njen prijatelj, kada ja umalo došlo do ozbiljnog okršaja.

Ispratila sam i da je Marko imao okršaj sa Lepim Mićom i da je izgubio mesečni horar. Ne dopada mi se Mićino ponašanje. Marko mi je tamo bio drug i prijatelj, ja sam mu lepo objasnila sa kim ima posla. Savetovala sam ga da izdrži, a teško je kada Mića počne da psuje porodicu. Osmakčić je iskren, gotivan i dobar. Moram reći da su me mnogi pitali za njegovu vezu sa Viktorijom, podržala sam zaista, jer su opušteni i sve je nekako lepo krenulo. Ali nakon ovog sukoba sa Mićom, ne podržavam, niko mu nije držao leđa, smatram da mu tamo više niko nije prijatelj.

Na pitanje da li je on pravo oličenje jednog pravog momka, na koga treba da se ugledaju mlađi naraštaji, Stanija je rekla:

Ima on čudne izbore, malo drugačije gleda. Kao da nema standarde kad su devojke u pitanju. Kao prijatelj je super. Dečko je perspektivan, mlad, sportista, mislim da mnogi mogu da se ugledaju na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga