AKTUELNO

Očekivala je prvo mesto!

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Miljana Kulić je dobila reč, da prokomentariše najiritantniju osobu u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih Dejana, da ne ispadnem pristrasna, njega bi stavila na prvo mesto. Ona ga vređa najgore, a on kaže dobro i sedne. Tako da me i on iritira, moram biti iskrena. Dalila to što je uradila je zlo i to stoji, ali Dejan koji ćuti na sve to, ponaša se kao da je retardiran - govorila je Miljana.
Očekivala sam da će biti prva na listi. Bila ona sa Dejanom ili ne, ona je tkava, prosto je drčna, bezobrazna i iritantna. Meni dođe kao njenoj drugarici, da je ponekad oteram u tri pi*ke materine, ja to najiskrenije kažem. Ovo samo kažem kao da sve ovo što je uradila ne postoji - navela je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si očekivala sebe na ovoj poziciji? - pitao je voditelj.
Očekivlaa sam sebe na prvom mestu. Čak me ni ovde u kući nisu mnog navodili. Bane, Miljana i eto Irma. Naravno smatram da mnoge ovde iritiram, ali me to ne zanima, zanima me samo da mi bude lepo. Gledaoci imaju pravo na svoje mišljenje, puno ih pozdravljam i nadam se da nisu ugasili televizor - smejala se Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga