AKTUELNO

Ne može da se smiri!

U toku je haos za crnim stolom, nakon vređanja Filipa Cara, Dalila je završila u suzama, a zadrugari su skočili i vikali u glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki dan razgovaram sa njom lepo, svaki dan mi napravi tri konflikta u kući! Hajde mangupe, što sada ne mafijaš, čemu sada suze? - urlao je Car.
Sa njom ne može lepo, evo dečko koji je sa njom 5 godina sve radio lepo pa evo kako mu je vratila - nastavljao je.
Šta ću sada ja da budem primer za sve loše što se dešava - nasmejao se Dragojević.
Na šta ti bre ovo liči - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li je Dejan mene poslušao ili ne, to ne znam, ali možda se i osvestio. Nije mu još svanulo, ali polako uskoro će. On em što je ponižen od strane Dalile, sada je to doživeo i od Filipa. Ovo sada što je sve govorio, ni jedna devojka nije zaslužila. Govorio je kako na nju gleda drugačije, kako je ovo ozbiljna veza, kako je svestan svega. Šta dobijamo sada, Dalila dobacuje Dejanu, a ovaj vređa. Odmah sam mu rekla da ne ide nigde i da se vrati na mesto. Ako je ovo sreća i disanje punim plućima, onda ja ne bih više da komentarišem - govorila je Kulićeva.
Ne znam kako ovo ne reflektuješ kao ljubav, pošto si ti tvoju ljubav tukla letvom - dobacio je Đedović.
Glupa sam za sebe i glupa sam u svom odnosu, ali sam za druge jako pametna i posmatram ih kakvi zaista jesu. Više puta se sve svede na moje reči, a ja sada nisam u vezi, ja nisam tema. Meni ovde niko ništa nije, ja samo iz - nastavljala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga