AKTUELNO

Otvoreno progovorili o svemu!

Počela je još jedna radio-emisija "Amnezija". Bane Čolak je spremio pitanja koja će zadrugare totalno raspametiti, a njegovi pomoćnici su ove srede Mateja Matijević i Fran Pujas koji će zadrugarima napraviti opštu pometnju sa svojim pitanjima i novim rublikama koje su osmislili.

Naredni gosti u radiju su Viktorija Mtrović i Marko Osmakčić:

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ste se svađali i da li je Marijana uzor - glasilo je pitanje.
On je, videla sam neke poglede sinoć, a u sobi kada samo bili on je otišao do kupatila i tamo bila Marijana i pevala, Tara mi prišla i to rekla. Ja sam ga pitala otkud takva konverzacija, ja sam ga i gurnula sinoć. On je rekao da je to bilo iz inata. Dala je na značaju kada je počela da peva i time ga provocira - započela je Viki.
Da li si u vezi sa Viki samo zbog se*sa - glasilo je pitanje.
Na samom početku mi je bila oduvek seksualna, bilo mi je u glavi da je Viki uvek tu za kombinacije. Prva prvcata pomisao mi je bila na to. Ali na drugo i trećem mestu, nije. Ja kada osetim da neko to izmiče zbog nekih uticaja, i stavila je stop zbog toga. Drugi ljudi utiču na nju - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa kada da stignem, mesim pite do devet ujutru - ubacila se Viki.
Ja ne volim tu kalkulaciju, ako hoćeš možeš, nema tu izgovora. Nije problem da bude bez se*sa 15 dana, ali mi objasni zbog čega ne može. Ja sam pogledao u Marijanu, možda sam je kratko i overio, ona je meni to zamerila, ja nisam to ciljano uradio, možda jesam slučajno ali nisam namerno. Ja sam onda došao namerno i gledao - rekao je Marko.
Ona je bezobrazna i zato to radi - ubacila se Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Marko Osmakčić

#Viktorija Mitrović