AKTUELNO

Negirali da su imali vrelu akciju!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Dva dana cvrkućete, da li je to pao s*ks? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbilja nije došlo do toga - pravdao se Filip, koji se smeškao.
Delujete kao da lažete - istakao je Đedović.
Ne možemo još uvek da imamo s*ks, ne možemo da se opustimo na taj način. Nije on čovek koji bi mogao da ima s*ks, a da bude neprimetno - istakla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče slobode, ispašće glupo, ali ja ne vidim tu ništa loše. Dovode se do granice, a nema završnog čina, koji je najlepši. Samo to treba da bude sa ukusom, ne nešto što će da se pretvori u p*rnografiju. Pošto je Dalila imala onu izjavu: "Posle nje trava ne raste". Možda se Car prepao. On je osvajač, možda se Car boji da ne podbaci. Bolje ovako da simulira, da se sagori kao šibica - rekao je Lepi Mića.
Kad vidim kako se oni strastveno ljube, kakva je to ljubav u pitanju... Ja ne bih mogla da se kontrolišem. Samo se bojim za Filipa, znam kakva je Dalila, da ne ispadne da nije više Filip Car, nego Filip zeka - istakla je Irma Sejranić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sasvim slučajno ušao da uzmem neki keksić, kad ono akrobacija... Ja sam pomislio odmah da imaju rokačinu. Baš sam se obradovao, ali ništa od toga nije bilo - istakao je Đole Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.