AKTUELNO

Tenzija se digla!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević.

Posle svega što ti Filip izgovori, objasni šta ima pozitivno u sebi, da se toliko vežeš za njega - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega nisam pratila kroz te situacije, rekli su mi: "Znaš u šta se zaljubljuješ". Ja znam da je on kao ja, temperamentan. Prvi put sam sa nekim ko je skoro isti kao ja, sve je jako slično. Kad se desilo to što se desilo, ja sam stvarno smatrala da u tom trenutku ne grešim. On je pokušavao da nas odbrani od nekih komentara, lepo je pričao, ja nisam iskazala poštovanje prema njemu... Da je bilo obrnuto, ja bih verovatno reagovala isto, ali ga ne bih vređala kao on mene. Smatram da se pokajao istog trenutka, rekao je na radiju. Rekao je da bi napustio rijaliti da se ja nisam vratila do njega, smatram da bih i ja. Pokazao je da se kaje, da je pogrešio. Na kraju je otišao u hotel da me čeka. Mnogo je iskrenije bilo to, nego ono kad Dejan plače, a posle se smeje. Rekao mi je Car da je plakao, pa posle jeo čips. Opraštala sam i teže uvrede, zašto ne bih njemu? Ali ne mogu da kažem da me nije povredio - pričala je Dalila.
Da li je moguće da me posmatrate? - odbrusio je Dejan.
Niko te ne posmatra. Karić mi je rekao: "Ti si izgubila legitimitet svojim izborom". Kad ja vidim pokajanje, ja pređem. Prepoznala sam kvalitete, to što smo ljubomorni... - nastavila je Dragojevička.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je katastrofa ono što sam joj izgovorio, ali u drugu ruku... Svaki put kad ona priča, ja je slušam pomno. Ja ne očekujem ništa drugo, samo isto poštovanje kao što joj ja pružam. Budžet nikad nisam slušao kao kad ga je ona delila. Slušam je kao da se Gospa u Međugorju pojavila, a ja tad kad sam pričao, ona se smejala, još rekla: "Smuvajte se ti i Dejan". Pokazao sam joj za deset minuta da mogu da je razvalim kao kantu, kao što može i ona mene. Ja sam hoću neko poštovanje. Ja smatram da jedino tako može doći do nekog kompromisa. I da, posmatram Dejana, zaplakao je, pa se posle smejao. Možda sam u besu rekao da se folira, enigma mi je njegovo ponašanje. Opet je neka tužna priča, čak me je i nasmejao posle, gleda onako ispod obrva, ja se pitao da li je on tako namazan, pratim ga, znaš kako... Ne samo njega, nego i druge ljude - ustao je Car.
Imate pravo da mislite da manipulišem - odgovorio je Dejan.
Ti mene nikada nisi uvredio, ali indirektno me napuni... Izglavićari me indirektno. Ali ne želim da uzvraćam direktno, kako ja znam, na simpatičan način radi to. Ali ga pratim - dodao je Filip.
Ja sam lepo rekao u pušionici da nema potrebe da žalim. Nema potrebe da ja ustajem. Zaplakao sam, bilo mi je teško, ali... - govorio je Dragojević.
Svo troje su foliranti, niko ne priča šta zaista misli jer se boje. Dalila bi rekla, ali ne sme od Cara - smatrao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi, kad bi mi j*bao mamu, ja bih ga razvalio - dodao je Car.
Mene niko ne može da razvali. Nema potrebe da ja vređam - rekao je Dejan.
Znači da se kočiš, da bi rekao. A Dalila šta bi rekla Dejanu na ove stvari koje podbada, j*bala bi mu mamu u p*čku... A šta bi mu tek Filip rekao... Dejan se najviše drži pod kontrolom. Znate šta bih vam ja uradio da sam na Dejanovom mestu. Ušao bih vam u rkevet, moja žena i njen dečko. Brinete šta će narod da kaže - govorio je Đedović.
Da li ste vi zbilja toliko plitki? Da ja, nakon što sam se upustio u ono u šta jesam, nakon svega što sam radio u ovoj kući, da ja razmišljam šta će narod reći. Da mu ne bih j*bao sve za šarage da hoću? - besneo je Car.
Čekaš da Dejan prvi krene - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.