AKTUELNO

Pokazala im je zube!

Veliki šef je pismom obavestio zadrugare da večeras neće biti nominacija na imanju i da je vreme za Igru istine, a prvo pitanje postavio je Lepi Mića:

Pitanje za Aleks: Nabroj tri muške i tri ženske ljige u kući - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ženske: Mima, mislim da je pokvarena, priglupa, mislim da ima dozu zla u sebi, Irma... Muške: Stefan Mihić, mislim da je jako ljigav, da je bezobrazan, da pravi neke fejk priče, svađa ljude okolo, mislim da nije iskren ni sa Mijom - počela je Aleks.
Zašto? Zato što nisam hteo da budem sa tobom? Miki me je video kad sam izlazio iz tvoje sobe. Ti si mi tražila da budemo u vezi - ubacio se Mihić.
Istina je da si bio u mojoj sobi, to niko ne osporava! Mislim da ti treba stručna pomoć - odgovorila mu je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Sale glumac mi je isto bezobrazan i ljigav. Dino nije ljigav, ali zna da se meša gde treba i gde ne treba, skače za neke ljude, pa prenosi neke informacije. Kao začin si, a mislim da treba da vodiš svoju priču. Ulizica je prava reč. Gde sam stala sa ženama? Ana mi je ljigava, ispala je bezobrazna i dvolična prema meni - nastavila je Aleks.
Zašto? Zato što je popričala sa mnom? Ili zato što me je poljibila? To da - ubacila se Matora.
Dobro, naravno da ćeš ti stati na njenu stranu. Pitala sam je za stolom i da li joj se sviđa Mateja, šta ti imaš to da govoriš Matoroj? Ne znam kako si došla do zaključka da se meni on sviđa i da ja hoću tu da uletim - objasnila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, pitala si me za Mateju, ja sam samo rekla nešto što si ti meni rekla - rekla joj je Ana.
Imam problem što lažeš! Kako kažeš da te Dino nervira, a Belog ne možeš očima da gledaš? - besnela je Matora.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga