AKTUELNO

Padaju maske!

U toku je Igra istine, Stefan Karić sledeće pitanje postavio je Filipu Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

Do kad misliš da ćeš izdržati da budeš ono što nisi i podpitanje, misliš li da si dao za pravo Dejanu da Dalilu naziva ku*vom? - izjavio je Karić.
Nisam se ja prisilno primirio. I dalje imam neke nagle reakcije, ne mogu reći da sam se skroz promenio. Nije prisilno, nego to želim. Imam zbog koga da se menjam, ne mogu doveka biti ovakav. Smatram da ja nisam Dejanu za pravo ništa ali nije ni on meni. Nije on ni u najgorim situacijama tako nazivao. Jeste uvreda, ali je nikada direktno nikada nazvao "ku*vo", nego sam je zamolio da se ne pnaša kao ku*va. Poludeo sam jer sam pričao o nama lepo, sve argumentovano, potrudio sam se a ona se meni smejala, jako me je to povredilo. Svakako da nije lepo to što sam rekao, ali situacija je bila takva. Nervozan sam, spavam po tri sata dnevno, pod pritiskom sam. Da sam sa nekim drugim, bio bih verovatno mnogo gori - rekao je Car.
Ja sam rekao da je ja nazivam bivšom ženom, a on ku*vom - dobacio je Dejan.
Nije on to rekao, rekao je "bivša žena" - potvrdila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja reakcija je bila ishitrena, takav sam sa ljudima koje volim. Danas kad sam čuo to, samo mi se smračilo, takav sam, nekad preterujem - nastavio je Car.
Da li sam ja lud? Ja sam tako čuo - rekao je Karić.
Da je rekao drugačije, ja bih mu na glavu skočila - ponovo je Dalila dobacila.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari Dejan radi jako mudro i pametno, a mene je lako zapaliti, provalio je da sam ja šibica. Mislim da će biti to sve teže, ali razumem to. To je neki način njegove borbe, to je legitimno. Ono danas mi je bilo jako ružno, uvek se trudim da ga ne vređa da ne govori ružno. Ali sve je to u ovoj situaciji normalno, dugo su bili zajedno ja neke stvari ne mogu da sprečim. Ja sam takav, znam gde su greške, učim iz svojih a ne iz tuđih - govorio je Car.
I da sam rekao to, to su vaše reči. To što kaže da bi mi glavu otkinula je glupost, treba da mi se izvini kao što je i njemu - rekao je Dragojević.
U pravu je Stefan, rekao je u jednom trenutku "ne zanimaš me ni ti ni tvoja ku*va" - dobacio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja pitao ovo pitanje ni postavio, da to nisam čuo, zato sam i razumeo da te je ona polila flašom vode - rekao je Karić.
Ja se ovde borim sa vašim oružjem, tako da niko nema prava da kaže ništa jer ja samo ponovim ono što se kaže. Rekao si da ćeš je iz*ebati kao ku*vu, da ćeš joj iskopati oko viljuškom i slično, to su sve vaše stvari koje ste izrekli u vašj vezi. Moja bivša žena ne skače za mene a mene je zamolila da skačem za nju - dodao je Dejan.
Ovo što radiš je jako ružno, ja da sam htela da reagujem, znaš i sam da sam mogla mnogo gore. Da te podsetim samo ti se mene tamo prvi polio vodom - vikala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi se izvinjavam, nije mi to trebalo da kažem, shvatio sam to odmah posle - dobacio je Dejan.
Razumem ja to, nikada nisam želeo da te uvredim. Nemam averziju prema tebi, naprotiv nekada sam više razumeo tebe nego nju, zato smo se ona i ja svađali. Stvarno nemam loše mišljenje o tebi niti želim da posle svega što sam uradio imam nešto da kažem za tebe - govorio je Car.
Ti si svestan još na početku vašeg odnosa da ćeš imati pritisak - dodao je Stefan.
Tačno, moguće da je Maja ušla da bi bilo tri puta gore. Ja sam takav, ali znam da kada bih raskinuo sa njom ne bi više bio ni sa jednom devojkom ovde. Da nisam bio sa njom ko zna kako bi ovaj rijaliti išao i u kom pravcu kada je moj život u pitanju. Mada ja inače nisam miran, valjda sam zato i zanimljiv rijalitiju, nisam neko da može da nakrivi kapu uzme lulu i pare u julu. Takav sam šta ću - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga