AKTUELNO

Ostala je nema!

Sinoć je na velelepnom imanju u Šimanovcima održana spektakularna "Zadrugovizija" koja je oborila sve rekorde gledanosti. Na samom početku desio se žestok okršaj između Miljane Kulić i Tare Simov zbog piva koje je Kulićeva poželela.

Nakon što je obezbeđenje uspešno odvojilo Miljanu Kulić, koja je sukob i izazvala zbog prevelike količine alkohola kojeg je popila, zadrugari su žestoko osudili Miljanino ponašanje i ovoga puta su stali u zaštitu Tare Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je uz pratnju obezbeđenja otišla u spavaću sobu, Miljana je pratila, pa je Tara doživela nervno rastrojstvo zbog njenog prisustva. Simova se sklonila u sobu kako bi se našminkala i sredila za nastup, dok je Kulićeva išla za njom i polila je mlekom. Tom prilikom, Tara se zaletela na Miljanu i počela da je čupa, što je Miljana i uzvratila. Prisutni zadrugari su probali da ih razdvoje, ali je obezbeđenje opet munjevitom brzinom razdvojilo zadrugarke.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog ovog žestokog sukoba koji se sinoć dogodio, mi smo kontaktirali Tarinu majku Miroslavu Simov koja nam je izjavila sledeće:

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je oslabila, trudi se da bude bolja i jeste bolja. Tara nije kriva, nadam se da je dobro. Miljana je nju napala sa leđa, a ona je samo želela da odbrani Matejino pivo. Vidim da su ona i Mateja sada u nekom drugarskom fazonu. Nemam komentar, Tara ide srcem uvek. Ne znam šta bih rekla. On je džentlmen, mlad je momak, videla sam da pričaju i van crnog stola i drago mi je. Što se tiče sukoba sa Miljanom, ona je branila pivo, a ova je sa leđa polila, normalno je da će da se odbrani. Stvarno ne znam šta bih više rekla... - izjavila je Tarina majka Miroslava Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Vasiljević

#Mateja Matijević

#Miljana Kulić

#Miroslava Simov

#Tara Simov