AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Jovana Tomić Matora došla je kod Dalile Dragojević u Hotel, pa joj se tom prilikom poverila i otkrila joj razgovor koji je prethodno obavila sa Mc Aleks. Podsećanja radi, njih dve su prekinule taj odnos, jer je Aleks rekla kako ne vidi Matoru kao ljubavnog partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam joj da me boli kur*c za to, ali da je logično da će Tara da se nadrka jer si rekla da ti se on sviđa. Ona se tu iznervirala i počela da viče na mene...Da ti skratim priču. Ona mi je rekla da je namerno bila bezobrazna i da joj je pun kur*c da me trpi. Rekla je sebi da kad ja to mislim, da će namerno tako da se ponaša. Rekla sam joj da možemo danas da popričamo, da se sklonimo od svih. Sedela sam sa Filipom, ona mi je prišla i pitala me je da pričamo. Poenta razgovora je da ona još uvek ne zna gde je - rekla je Matora.
Ona bi ti sad sela na č*u i primila tvoj jezik dole, a sve to zarad rijatlijija. Šta ti imaš da pričaš sa njom - uralala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se ništa promenilo preko noći, ali nije više taj neki žar. Rekla sam joj da ne vidim poentu da pričamo tako na nedelju dana, ali mi je rekla da smo napolju, probala bi i upustila bi se u to - nastavila je Matora.
Ona pod bubicama i kamerama neće da se upusti, ali pod istim priča da bi se izje**la sa tobom - ubacio se Đedović.
Meni izgleda da se plaši, tj. da nema mu*a ili da se igra - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

E pič**ce, pič**tino mala - dodala je Dalila.
Nisam ni krenula da je poljubim niti sam želela - nastavila je Tomićeva.
Koliko god ti ovo shvatila kao poniženje i ostalo...Ona je takva zato što se vuče kao crv ovuda. Ova situacija da si ti psihopata a ona top, da se neko uzdiže a tebe spušta. Ti si veći muškarac nego oni što nose palice između nogu. Mene bi bilo sramota da odem kod Drveta i da kažem da imam tajnu, a da je u pitanju razgovor Mc Aleks i Matore, pa iskorenilo bi se - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Žugić

#Zadruga