AKTUELNO

Ovo mu se nije svidelo!

Miki Đuričić stigao je u Šiša bar i otkrio voditelju Milanu Miloševiću kako gleda na odluku Dejana Dragojevića da na velikoj sceni "Zadrugovizije" zatraži papire za razvod braka od Dalile Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Grčka tragedija. Jeftine predstave, gde narod doživljava katarzu. Ono mi je pokvarilo utisak Sandrinog pevanja. Dejan ima pravo da uradi sve šta hoće, desilo mu se to što se desilo, ali počinjem da razmišljam da taj od početka zna šta radi. Narod se zaj*bao mnogo puta. On je namazan. U situaciji gde je trebalo da eksplodira, da kaže ovoj džukeli svašta, da je ne vidi, on kao voli je, šalje joj srca i sad dolazi pred publiku. Muka mi je. Sad će kao i pomirenje sa Davidom, što je trebalo ranije da se desi, pa razvod, suze... Marš u p.m. Tek kad je video s*ks, sad je gotovo. Gotovo bilo pre dva meseca. Možda je i takav, ali ako je takav, onda je lud. Neka je živ i zdrav. Ja se sad samo bojim da se ne vrati u onaj mod sa početka. Da ne krene da rešeta po nama, ako krene da rešeta, on je bezobrazan, dođe mi da udarim - rekao je Miki, pa prokomentarisao Sandru Rešić:
Glumica ozbiljna. Ana mi je nešto bila neraspoložena posle Zadrugovizije, ne znam što. A Rešićka... Čudna neka žena. Gotivim je, dobri smo, ali je i ona za te tragedije, tamo su preglumljavali u Grčkoj. Dejan zaslužuje ili takvu kao što je Rešićka ili da mu se vrati Dalila. Meni su oni bolesnici, ja mislim da ako je napusti Car, da će ona: "Pogrešila sam, volim te". Može sve da se očekuje. Svi znate moje mišljenje o Dalili. Ali zamisli ti ženu ili muža koji svaki dan leže sa tobom, a glumi ljubav. Svi insistiraju na istini u Zadruzi. Žena udata se zaljubila u drugog. Dešava se. Ja sam je pitao kako može da bude odvratna, Dejan hoće da je poljubi, ona mu ne da. Prestalo je. Svakome je jasno da je ta žena morala njega da vara napolju, ako je tako igrao igrice, išao na kurs za nokte sa njom... - zaključio je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.