AKTUELNO

Opa!

Zadrugari glasaju za najbolji i najgori nastup na Zadrugoviziji. Naredni koji je glasao bio je Mensur Ajdarpašić:

Karić je bio super, Tanja i Sandra takođe, Tara svoju pesmu isto. Meni je zasmetalo previše golih du*eta. Najbolji nastup je bio Sandrin. Moram da kažem da sam ja pesmu posvetio svojoj devojci, i vama želim da vi imate nekog ko će vama da peva - pričao je Mensur.
Što te drima kompleks - upitla je Viki.
Ko se kompleksira, ja samo kažem. Lako je tverkovati du*etom, ali pokažite nešto drugo. Najgori nastup bio je Filip i Dalila, nije bilo nićega - rekao je Mesnur.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolji nastuop po mom mišljenju je bio Sale Luks i Sandi. Moram da kažem da sam više očekivao od Gruje, a verujem da će tek on pokazati šta zna - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se naježila kada sam čula Sandru, a moram da kažem da je gospođa Tanja i kompanija bili sjajni, ali moram da stavim najbolje Janjuš, Miljanu i Deniz, moje omiljene osobe, a najgori Dalila i Car - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da akcenat nije na pevanju, već na maskama i scenskom nastupu. Ja smatram da sam ispoštovao to jer je akcenat bio na nečemu drugom. Najbolji nastup po mom mišljenju bio je Tanja, Miki, Matora, Čolak, a najgori Beli i Mihić - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgori Beli i Mihić ne sećam ih se. Najbolji Zolina grupa, igrali su i podigli sve na noge - glasala je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde moraš da razmisliš koga izabrati. Najbolji Sandra, Dejan, Ana i Marko. Najlošiji Mia i Martina - glasao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga