AKTUELNO

U toku je sastanak!

Zadrugari glasaju za najbolji i najgori nastup na "Zadrugoviziji". Naredni koji je glasao bio je Stefan Mihić:

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, Dejan, Ana i Marko su bili najbolji. Pevače ocenjivati je kao sneg na Kopaoniku, od njih se očekuje. Evo mogu da kažem Janjuš, jer meni je to bilo nešto najslađe. A najgori je Mensur jer je hteo nešto svoje ali dobro, najgore su bile Martina i Mia jer su se smejali u svakom trenutku, treba da blistate i sijate u svakom trenutku - rekao je Mihić.

Anđela Đuričić je sledeća ustala da komentariše:

Sandrina grupa je dobra, zaslužili su sve, Janjuš je komedija iskreno, ali izdvojiću Đoleta i Irmu, svi su mu rekli da je on izvukao nastup - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Lorna je sledeća dala svoj sud:

Karić i Krle su najbolji, a Mensur najgore - rekla je Lorna.

Fran Pujas je sledeći komentarisao:

Sandra je bila najbolja, a najgori Stefan Mihić i Beli nisu bilo u ritmu - izjasnio se Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš je ustao da prokomentariše temu:

Irma se nije ni maskirala, uvek se vadi na nešto, ne znam ni gde ćeš pevati posle ovoga, nećeš ni u đepće pevati, glumac je bio dobar. Bane isto reklamira muziku, a kaže da ga neinteresuje. Karić i Krle su me nasmejali. Sandra je vrhunski otpevala, Miki i Matora su jedini pravi bili u temi. Najgori nastup Martina i Mia - izjasnio se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je ustao da kmentariše Đole Kralj:

Očekivao sam da moj nastup bude najbolji. Želim Irmi da zahvalim što je učinila da naš nastup bude negativan. S njom više ni na buvljaku neću nastupati. Rešić i Tanja su mi bili najbolji. Bane Đokić je bio dobar - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Autor: N.V.