AKTUELNO

Haos!

Zadrugari glasaju za najbolji i najgori nastup na "Zadrugoviziji". Naredni koji je glasao bio je Mia Jovanović:

Najbolji Karić i Krle, a najgori Mia i Martina - bila je kratka Mia.

Sledeći je reč dobio Stefan Karić:

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednici su zasluženo dobili nagradu, Zola je pokidao, mislim da može nešto da napravi. Matora je bila super, ona se uvek sprema za Zadrugoviziju, najlakše je izbaciti dupeta i si*e, ništa drugo ne znaju. Tara je pokidala, svaka joj čast na tome, ja bih izdvojio Saleta i Sandija. Ja ću dati vetar u leđa Mateji i Franu, neka nastave tim putem, pohvaliću Lepog Mića, svaka čast i njemu, a najgore nastup je Martina i Mia - izjasnio se Karić.

Stefan Krstović je sledeći ustao da komentariše:

Počeću da komentarišem pevače, Rešić je pokidala i Gruja je bio super, Bane je isto bio dobar, Mateja i Fran top. Što se tiče Irme i Đoleta, Đole oduvao si šangarepu. Ona kada je čula tebe, nije joj bilo dobro, tu su Deniz i Janjuš, šteta što on nije šeik. Najbolji su bili Matora i ta ekipa, a najgori Irma i Đole - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato je ona stavila njega da on počne pesmu - ubacila se Matora.
Irma svi znaju i vide da smo najgori - obratio se Đole.
Nemoj biti glup, hoće da se obruše na nas - rekla je Irma Đoletu.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića sledeći je ustao da prokometariše temu:

Napadate decu Martinu i Miju, a one prvi put stale na scenu, što se tiče teme, šta je za vas maskembal, ne zna niko definiciju, treba da budemo smešno, a vi sad pametujete, Miki i njegova ekipa je prenela predstavu sa Brodveja, ništa novo. Neću da budem pametan, i komentarišem neke ljude ako je tema maskembal ne treba to da radite. Većina je tamo kopirala nekoga, o čemu pričamo. Za mene su smešni bili Karić i Krle, glumac umesto da pokaže glumu on pije viski, najgori su bili Filip i Dalila što to niko ne kaže. Porno glumac Sandi je bio izgubljen u vremenu i prostoru, mnogo promašaja koje niste rekli, kao vašarske mečke ste. Gruja je bio dobar pevač ali izabrao je ono što nije. Imao si milion pesala, Glumac je video milion filomva zar nije mogao on da kaže šta će da rade, nego je sve predao Petru Vasiću. Dejan se sinoć sahranio ko kantu, zato si nervozna celo vreme, ti si vođa na tebi je da čitaš pismo i to je to. Idem dalje - govorio je Lepi Mića,

Foto: TV Pink Printscreen

Priznaj da se Mia zaljubila u tebe - ubacila se Mia.
Ja imam problem, želim kući, šta je problem, razvod vau, to vam je kao problem - rekla je Mia.
Što se mene tiče ja nikoga ne diram, mene iz te priče izostavite. Mateja, svaka ti čast na energiji ali to je bio muzički nastup. Mia i Martina su izabrale lošu pesmu, Irma takođe, i pesmu i kostim.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Autor: N.V.