AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U toku je podela budžeta, Dalila Dragojević je sledeći budžet dala Sanji Grujić:

Sledeći mali budžet je za MC Aleks, sinoć si opet iskoristila situaciju da se približiš Matoroj, ona je sinoć bila srećan jer je sa tobom pričala, treba da se skloniš od nje ako nećeš vezu, kao neki uveli cvet si. Matori to ne treba uopšte, ti si fokus od koga se ona teško oporavlja - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali ide za Sanju, imali smo konflikt, nije se nastavio, ali izgledaš mi kao da si se pokajala zbog toga - bila je oštra Dalila.
Sledeći je za Sandru Rešić, imala je ideju za zadrugoviziju, ali tvoje akapelo pevanje, želela si da daš do znanja o čemu se radi u pesmi. Pogodila si pesmu, ali tvoje klimanje glavom dok neko izgovara pogrdne reči za mene, iskoristile ste dobro situaciju, ja jedem pljesakvicu, a ti meni donosiš čokoladicu, ne prodajem se za čokoladicu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče pesme, sve je zajednička ideja, ponosna sam na nagrade, uvek sam za ovu pemsu padala sa ljudima jer znaju da volim da je pevam - rekla je Sandra.
Ideja je bila moja, ja koristim svaku situaciju, kako privatno tako i poslovno, koristim sve u svoju korist - rekao je Marko Đedović.
Ja znam da si to rekla da voliš da pevaš, a ne kao Matora treba to da zna - ubacila se Matora.
Ja napadam ološa, a ne tebe Mićo - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Autor: N.V.