AKTUELNO

Pevačicu je Marinin odlazak duboko pogodio.

Pop zvezda Ana Nikolić ne može da preboli svoju dugogodišnju prijateljicu Marinu Tucaković koja je pre mesec i po dana umrla od karcinoma.

Pevačica je javno priznala da joj je Marina bila kao druga majka, jer je bila uz nju otkako je kročila na estradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je objavila i reči svoje pesme "Perspektive", ali i reči pesme "Adio Amore" koju izvodi njen bivši muž Stefan Đurić Rasta. Aninu pesmu napisala je Tucakovićeva, dok je stihove Rastine pesme napisao njen sin Milan Laća Radulović. Nikolićeva kaže da su majka i sin upravo na ovaj način jedno drugom saopštavali kako se osećaju.

Foto: E-Stock

- Perspektive! Mama… Volim te! Jedna jedina mama… Marina TucakovićP.S…..Ovako su Marina i Laća komunicirali kada su želeli da jedno drugom kažu... One najdublje tuge svoje duše… I najsnažnije osećanje neraskidive povezanosti među njima… - napisala je Ana Nikolić na svom profilu na Instagramu.

Ana Nikolić i Marina Tucaković sarađivale su od početka njene karijere. Pop zvezda je veoma teško podnela smrt svoje prijateljice za koju kaže da je bila jedna od retkih koja je mogla da je razume i ćutanje.Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 69. godini. Komemoracija autorki najlepših hitova biće u u sredu, 24. novembra u Skupštini grada.

Autor: M.K.