AKTUELNO

Otvoreno!

U toku je emisija "Gledanje klipova". Na samom početku emisije Dalila i Dejan Dragojević su stavili sve karte na sto i ispričali kako se osećaju nakon razvoda. 

Nakon izlaganja Filipa Cara, Dalila Dragojević je želela da prokomentariše njegove reči koje su joj zaparale uši.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što se dešavalo je bilo zbog velikog pritiska, sve mi izgleda nestvarno, sad kad je rekao da smo tri nedelje u vezi, kada bi uzela knjigu da napišem, mislim da ne bi mogla. Htela sad da odbranim neodbranjivo. Žao mi je i onog konflikta sa Stanijom. Od kada sam zagazila u studio ja sam imala veliki pritisak. Nisam znala gde sam da li sam kod Matore, Miki, više nisam znala gde sam i šta sam. Šta ako me se odrekne porodica, šta ako on nije muškarac za mene, potrebno mi je vreme. Miki mi kaže je li ti znaš ko je on, zaista smo sa Mikijem provodili dosta vremena, ja sam te savete smatrala kao očinske. Videla sam da on želi mene da razume i da mi kaže šta je dobro za moj život i moju perspektivu - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta priče je da čuvate svoju ljubav. Dejan ima pravo na to što radi. Ali dokažite da to vredi. Neće tebe niko osuditi ako ti budeš normalna. Dva debila. Vi da nama dajete materijal. Dejan je dobar, ali ja imam utisak da je on džekala, ali može da se popriča normalno sa njima. Ćuti i trpi zarad ljubavi, ako vaša ljubav uspe, vi ste onda pobednici. Ima i ko se oženio posle rijalitija - ubacio se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.