AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Dejan Dragojević bio je prvi gost voditelja Stefana Karića i Janjuša u emisiji "Sprrrdnja", prvi put nakon što je potpisao papire za razvod braka.

Čudan je osećaj, neopisiv, ne mogu da ga opišem. U grudim imam taj osećaj, misli mi se šaltaju iz lepog u ružno. Neka sećanja se vrate. Kad sednem, legnem, ne možeš misli promeniti, same ti naviru. Tako da je borba - rekao je na početku Dejan.
Imaš li osećaj da ti više nije žena? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad vidim nju, vidim osobu koju sam oženio, ne vidim papir. Ali drugačiji je osećaj. Ta osoba koja ti je bila žena, više ne možeš tako da je nazivaš - govorio je Dejan.
Da li si svestan da je kraj? - pitao ga je Janjuš.
Svestan sam, ali opet ulazim u neki šok, da ne mogu da verujem da sam sve to doživeo. To se dešavalo određeni period, koji je ogroman. To nešto neznano, a znano - dodao je Dragojević.
Moje mišljenje je da ti nije bilo svejedno kad si video Davida - dodao je Janjuš.
Nije mi bilo svejedno. Nismo u kontaktu od Zadruge 3, pa do danas. Ni videli, ni čuli. Ćaleta sam pitao kakva je situacija, sa njim sam non-stop, on je dolazio kod Dalile u kuću, gde sam ja živeo. Prošle su mi razne stvari kroz glavu, ali opet kažem nije trebalo da se dese neke stvari od strane njega. Trebalo je da funkcionišemo kao porodici, braća, a svako je otišao na svoju stranu. Krivo mi je, ali opet ne mogu da pređem preko nekih reči... Ali ne mogu da kažem da mi nije drago i što sam ga video i što su mi stigle stvari - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si ostao sa Dalilom i da su ti stigle stvari od Davida, ne bi ih pogledao - prokomentarisao je Janjuš.
Ne bih, ne bi se mnoge stvari poklapale, mislio bih možda i zbog marketinga. Sad sam sam sa sobom. Juče me je iznerviralo ono njeno. Prvo je mesec dana nisu interesovali papiri, ne znače, onda nikad srećnija kad je potpisala. Onda joj se pojavio dever na TV-u. Niko nije završio od prijatelja i prijateljica, on je sredio papire. Trebalo je da se zahvali ili kaže bar: "Eto, nije sam, vodite ga u Veternik". Ne, nego je krenula sad ću ja ovako, onako, ona će u Beograd, nosiće Tedija, ja ne zanima... Onog trenutka kad je krenula sa Fililom, moj odnos sa mojoj porodicom je moj odnos. Nje tu nema. Znaš šta sam shvatio. Boji se mog uspeha. Koliko god ona priča da ne voli da me vidi sa kapuljačom, ona sve radi da budem sa kapuljačom, ide ciljano na neke ženske osobe. Zato priča da me je ona napravila, da su ono njene četiri nagrade, da če mi uzeti honorar... Onda kad je videla kako to izgleda jadno, moja kuća, moj Tedi, moj auto... Želi da izazove reakciju da ja kažem: "E, to je i moje". Neće to izazvati. Nek nosi sve. To me je interesovala dok smo još bili zajedno. Sad kad pogledam šta mi se dešava, koga briga za to - istakao je Dejan.
Ja mislim da narod nikada nije tako bio uz nekoga podrška, kao ove godine tebi. Imaš li osećaj? - pitao je Janjuš.
Imam osećaj, ali nemam. Osetilo se, onaj aplauz, ne znam ko da je stao, noge bi ti se odsekle, onda komentari, glasanje, pobeda... To nije mala stvar. To nije toliko bitno, ali je i bitno, dalo mi je vetar u leđa i za ovaj period i za dalje. Ali opet kad provedeš vreme ovde par dana, posle 5, 6 prođe to - govorio je Dragojević.
Videli smo kako si ti to sinoć iskomentarisao, i dalje si imao suze u očima i bol. To se videlo, osetilo, ali opet si rekao nešto što se nije do sada dešavalo. Da li je to jer smatraš da ti više nije žena? - pitao je Karić.
Ne, to je zato što mi se gadi. Stvarno mi se gadi. Sve ono što se tamo dešavalo i šta je Filip izgovarao, je meni dalo za pravo da to izgovaram. Ti kao žena udata pet godina posle dve nedelje praviš bebu sa nekim... Sada mi je mnogo lakše da uđem u raspravu, ali mi je i teško - istakao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno pitanje za tebe, ko si ti zapravo? Ovaj, koji može da bude normalan sa svima, da priča normalno, nema mržnju prema zadrugarima ili onaj koga nisu mogli da gledaju očima - pitao je Janjuš.
Ja sam ovaj Dejan Dragojević. Ja sam se uvek sprdao kroz život. Ne postoji osoba u Veterniku koja mi se ne javi, uvek su dolazili u moje smene. Bio sam budala na svoj način. Kako je krenuo rijaliti, modifikovao sam se zbog drugih. Mnoge stvari znače, prijatelji i otalo. Sinoć ne mogu da izbacim situaciju iz glave sa Karićem. Ne može da mi ne budu drage neke osobe. Ali u rijalitiju mi je pre lakše bilo da budem g*vnar. U početku me je nerviralo kad mi prilaze ljudi, ali sad se vraćam u život koji sam imao pre pet godina. Nikad neću zaboraviti Gastozovu facu i ovim putem mu se izvinjavam,. Ja sam imao život i pre Dalile, a sveo se samo na to. Nekoliko meseci je pred nama, videćemo kakav je. Meni je stvarno žao svakog bilo, ja se i tebi izvinjava - istakao je Dejan.
Stefan je meni rekao da ti za poslednjih pet godina nisi imao kontakt ni sa jednom ženskom osobom - prokomentarisao je Janjuš.
Samo kad stanem na šalter neki ili u prodavnici. Čak ni sa muškarcima nisam imao neku komunikaciju. I onda kad je krenulo ono sve, ne znam sa kojom sam prvi put progovorio, ne znam šta da kažem. Nije zezancija, stvarno pet godina nisam komunicirao 1 na 1 sa ženskom osobom - zaključio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da su tebe i Davida te veze poremetile? - pitao je Janjuš.
Može kao malo da se naglasi, ali mi smo sami krivi. Trebalo je mama da nas uhvati za ruku, pa on kao stariji vrat. Tako i tako, tako i tako i udariš mi šamar. Ali svako je otišao na svoju stranu. Samog sebe sam okovao. Ne može neko da ti upravlja porodicom ako ti je stabilna porodica - itsakao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.