AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Jovana Tomić Matora dobila je reč kako bi dala svoj komentar:

Imam potrebu ovo da prokomentarišem...U jednom trenutku je Miki nešto pričao o Sandri, pa se čulo da ti plačeš na razglasu. Mi ne provodimo vreme nešto preterano. Rekla sam joj šta je boli ku**c da li će neko da je zove tešiteljkom, da li će neko da je osudi za to što se druži sa Dejanom, ona kao da ima potrebu da se opravda za sve. Na početku, Sandra pre nego što je ušla, bilo nam je čudno sve. Imam osećaj kao da ona ima veću bol nego Dejan. Kad sam je pitala, ona je meni rekla da se ne pronalazi ovde i da ne može, ali mora, ima cilj. Ona meni izgleda očajno u ovim danima. Ona meni zamera što je nisam pitala kako si. Ja se drućim sa Dalilom, pa sam se vrtela oko Aleks, ona se muvala sa Markom, to je proso vreme. Ti nemaš problem osim Dejanovog. Između ostalog, ja sam neko ko je njoj pričao pre nego što se pričalo o zaljubljenosti. Rekla sam ti da se paziš i da može da se priča, a ti si mi rekla da znaš. Nemoj me vući za jezik - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se desi, ustaću i reći ću. Ne možeš da porediš Viki i prošlu godinu sa tobom. Ja sam komentarisala za tebe u fazonu alo osvesti se, a ne da sam protiv Matore. Matora je neko ko meni zamera dosta stvari. Ona je mnogo specifična, vrlo specifičan čovek, sitničava je za neke stvari. Ja sam svoje drugarstvo prilagodila tome, jer ako zamerim pući će. Ne želim nju da izgubim kao prijatelja - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se pzaiš, napuši me ku**em bre, nisam ja Rialda - drala se Matora.
Mislim da je ona ovo okrenula na svoju stranu malo. Nisam zaplakala za to, nisam ni čula to što je Miki rekao, ali mi se učinilo

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga