AKTUELNO

Na njenoj strani!

U toku su nominacije. Naredna koja je nominovala bila je Tara Simov:

Fran i ja smo se družili prošle godine kada sam ja ušla. Imali smo sjajan odnos, do momenta muvanja Nenada i mene, koji me je predstavio kao psihopatu i ogadio me kod većine zadruga, pa Franu ne zameram to što se nismo posle družili. On se mirio i svađao sa Paulom kao i ja, a nas dvoje su čak i povezivali, a Ša je mene predstavljao kao psihopatu, i kapiram što mu je Fran verovao, jer je on njegov drug. Međutim, Fran i ja imamo mnogo bolji odnos nego prošle godine. On mi se nalazi kada mi je teško i pravi mi je drug - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

O Milici nemam neko mišljenje, smatram da Mensur zaslužuje bolje od tebe. Mina Vrbaški iako je ja ne volim, ona je prelepotica, i veoma mi je krivo što je Mensur pao sa onakve lepotice na tebe. Patološki si lažov, a pokazala si blud i razvrat a imaš 17godina - pričala je Tara kada ju je prekinuo Mensur:
Nemojte mešati neke stvari, za koje nemate dokaze - vikao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Što mora da znači da ćemo Mina i ja biti na ratnoj nozi, vi ste od nje napravivili lošu osobu - rekla je Milica.
Ja smatram da si ti loša osoba jako, ja sam videla i pročitala sve o njoj - rekla je Tara o Milici.
Ja se nadam da će Menusr moći da preseče i da ne bude povređen jer je ona loša za tebe. Šaljem nju naravno - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica i ja nemamo neki kontakt, ali verujem da će pokazati neke svoje kvalitete koje ima, ali ljudi ne vide to. Ona mora da rešava svoje probleme sa Mensurom, mene to ne zanima, niti želim da komentarišem njihov odnos. Sa druge strane Frana znam od prošle godine, on i ja smo sredili neke probleme koje smo sredili, ali nismo imali idiličan odnos sve zbog žena. Ljutili smo se jedan na drugoga, ali to nije bitno. Specifičan je inajpametniji ovde, on je spontao došap u rijaliti, a život mu nije bio bajan, ali se promenio i to baš na bolje. MIslim da je sam zaslužan za to, Poseduje velike kvalitete. Fran je pokazao da je sredio svoje nedostatke i postao je novi momak, za razliku od mene. Voleo bih da se opusti, i da ga vidim u nekoj vezi,i smatram da treba da komentariše, jer kapira on rijaliti, ali vidi se da je odlučio da ide drugim putem. Bio sam ubeđen da će upoviti u neku vezu ovde mešu prvima, on je sada jako mudar i pametan i video je da je prošli rijaliti teži, nego ovaj. Naravno šaljem Milicu jer Frana znam duže i veoma mi je drag - nominovao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga