AKTUELNO

To mu jako smeta!

U toku su nominacije. Naredni koji nominuje je Stefan Karić:

Što se tiče Frana imam lepo mišljenje o njemu. Jako je interesanntan, duhovit, intelignetan i želim ti da se posvetiš muzici jer imaš to nešto. On mi je jedan on najdražih u kući, iako se ne družimo toliko, ali uvek kada smo zajedno nam je super. Zamerio sam mu samo situaciju sa Matorom i Saletom Glumcem, smatram da nije trebao to da uradi, ali i pored toga sve najbolje mislim o njemu. Ovo učešće je njegov stav, posle prošle godine, ali voleo bih da se aktivira i za crnim stolom, kao kada je Sa Dejanom i Đedovićem - rekao je Karić pa kometarisao Milicu.
Ona ima poštovanje prema meni jer sam ja Mesnurov najbolji prijatelj ovde. Osećam to od nje, i virujem da i ona to očekuje od mene, ali ja moram da biram reči zbog Mensura jer ne želim da se naljutio na mene - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja za Stefana nikada ne bih rekao ništa loše - dodao je Mensur.
Ja ne mogu da verujem da je ona povezivana sa Tomovićem, a sa druge strane da je Mensur toliko maler da naleti na nju koja je imala nešto sa Tomovićem. Ali baziraću se o njihovom odnosu ovde. Bili su mi zanimljivi, a sada su mi negativni. Ja bih Milici zameriio samo što Mesuru govori neke reči koje ne treba, i njemu sam to rekao tako. ZA mene si ti devojčica, a veoma mi je ružno da ti svom momku koji gine za tebe da govoriš te stvari. Ispravi to, ali ga poštuj, on je tvoj momak. Smatram da niste jedno za drugog, jer tebi treba mlađi momak da sazrevate zajedno, kao što njemu treba zrelija devojka. Zameram ja i njemu mnogo toga. Porpičajte lepo i vidite na čemu ste. Bolje biti srećan a da nemate ljubav koja je nenormalna. Fran mi neće zameriti, ali moram zbog Mensura da sačuvam Milicu - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga