AKTUELNO

Muk za crnim stolom.

Marko Đedović je detaljno analizirao neke od devojaka u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda sam ja najgori lažni moralista, ali to nije dokazano nažalost. Vaša nedela su zabeležena svuda, tako da možemo samo o tome da razgovaramo. Daliloa je u jednom trenutku bila lažno moralna, ali sve to pada u vodu kada je to u službi da budeš srećan. Kasnije je uradila šta je uradila i to je sve jasno, jednom sam joj rekao da mora da bira da li će da bude u pravu ili da bude srećna. I dalje isteruješ pravdu, mislim da te to nigde neće dovesti iskreno - govorio je Đedović.
Eto kako mogu da slušam nešto kada se lepo kaže, a ne kada me neko vređa. On kaže da poštuje mene zbog Filipa, a on ne poštuje ni mene ni njega, to su gluposti - dobacila je Dragojevićka.
I u prijateljstvu može biti lažni moral, ako neko proba da mi proda lošu foru. To je uradio i Dejan i recimo fran, pa i Sandra, meni tri dana nije bilo dobro. Takođe Mensur, on priča da žena treba da bude za kuću, ima neke principe, a onda izabere Minu Vrbaški. Pa onda od tako nekoga hoće da napravi domaćicom, e to ne može. Aleks je izgovorila najgoru rečenicu, ako je normalna ne bi trebalo ikada to da izgovori. Kada kažeš na televiziji da bi se je*ala sa nekim da nisi ovde, to je kao da si to uradila. Ne znam ni kako si prošla psihološke testove. To je čisti lažni moral - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nema pritisaka, kamera i svega kao možda bi probala, ali onda dođe ovde i priča drugu priču za stolom, ali ja sam završila svakako to, ne zanima me više - rekla je Matora.
Miljana je isto jedan od lažnih moralista, pričala si o se*sualnim odnosima dok se nisi ovde poje*ala. Prozivala si razne devojke a uradila si isto. Možda su ovde neke devojke najgore u spoljnjem svetu, ali mji to nismo ovde videli, ali ono što smo videli je da si ti imala osam odnosa u toku dana - rekao je Đedović.
Nikada vas niko neće razumeti, jer niste iskreni. Navodite Viki koja je sve sama o sebi rekla najgore. Samo da ne biste ušli u sukob sa nekim. Evo ja sam naveo i drage ljude i one koji to nisu. Mogu da pričam samo ono što sam video, a ne govorim svoje mišljenje tek tako. Ali neka, navešću Aleks kao konačan odgovor - naveo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga