AKTUELNO

Album "Vatra i barut" je objavljen pre tri godine, a Čolini obožavatelji sa nestrpljenjem iščekuju nove pesme ove pevačke legende.

Najveća muzička balkanska zvezda će posle osam godina nastupiti pred svojom publikom u Subotici. Obožavatelji Zdravka Čolića su ga oduševljeno dočekali na Glavnom trgu u Subotici i istakli da sa nestrpljenjem iščekuju njegov koncert koji je zakazan za 2. decembar u "Hali sportova".Srednjoškolci u Subotici su danas izostali sa nastave zbog susreta sa svojim idolom, a Čola je u emisiji "Premijera" otkrio kako su izgledali njegovi školski dani i zbog čega je on najčešće izostajao sa nastave.- To su bile fudbalske utakmice. Ali to je bilo masovno, pa su nas profesori obično puštali. Mislim, kad smo bili osnovna škola, tada sam navijao za "Partizan" a tek kasnije za "Želju". Oni su nas puštali zato što su momci to voleli - rekao je Zdravko Čolić.

Foto: YouTube screenshot

Čolić je pre tri godine objavio album "Vatra i barut" i čini se da se publika uželela novih pesama. A Čola je u "Premijeri" najavio da će novi album ugledati svetlost dana početkom sledeće godine.- Radim na tome, ali se nešto ne opterećujem time. Mislili smo sad u novembru ili decembru da izdamo neki singl, ali bez nekih obaveza. Voleo bih za osmi mart izdamo album - rekao je Čola.

Foto: Pink.rs

Najmlađa ćerka Zdravka Čolića je nasledila talenat od tate, a popularni pevač je otkrio da voli da gleda "Pinkove zvezdice".- Mi smo nju vodili na Pinkove zvezdice. Ne treba decu forsirati, a ona kao svako dete pevuši - rekao je pevač. O čemu smo još razgovarali sa Zdravkom Čolićem, kao i ostale priče o pozantima, pogledajte u najnovijoj emisiji "Premijera".

Autor: J. V.

#Zdravko Čolić

#koncert

#pevač

'