AKTUELNO

Otvorila dušu!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", voditeljski duo Bojana Lazić i Tijana Prica ugostile su pevačicu Jelena Tomašević.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je u svom gostovanju otkrila koliko joj znači saradnja sa kolegama.

Sergej i ja smo prijatelji, i mi smo tu uvek jedno za drugo, poštujemo se. Kolege smo, što ne bi zapevali zajedno. Sergej je napisao jednu pesmu koja se našla na mom poslednjem albumu, ali pisao je i pre, nije to naša jedina saradnja, ali nikad nismo pričali da snimimo duet, ne znam zašto - priča Jelena, pa dodaje:
Leontina mi je poslala jednu sjajnu numeru, tako da će na predstojećem koncertu biti izvedene nove pesme. Negde još dok smo bile u "Pinkovim zvezdicama" smo pričali da sarađujemo, i tokom kovida mi je poslala tekst, vesela je pesma, ali nosi skrivenu poruku da moramo da prihvatimo sebe i da volimo sebe i da tu ljubav damo drugima. Nekako može da se poveže sa periodom krzo koji ljudi trenutno prolaze i neka nada da se uđe u neku novu, bolju godinu - kaže Tomaševićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se dotakla i svojih novih pesama, ali i starih, koja publika ne prestaje da sluša.

Neverovatno je da sam ja nedavno dobila nagradu za najbolju interpretaciju za pesmu "Radio svira za nas". Svi za mene vezuju balade, a to je, recimo, brža pesma. Svi kad dođu na moj koncert se šokiraju koliko brzih pesama, ali ja ipak najviše volim balade i za njih sam vezana. Biće svega, i brzih, ali i onih za dušu - otkriva Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena se dotakla i svog detinjstva, ali i majčinske uloge.

Ja sam odrasla u porodicu gde je majka vrlo nežna i glavna podrška, a tata je bio oličje discipline, pa je godinama popuštao. Sad recimo tatu ne mogu da prepoznam, unuke su ga mnogo raznežile. Ali volim što je bio strog, napravili su dobar balans, vidim po svom putu i putu mog brata. Nežna sam kao majka, ali moraju da se znaju granice. Zdrave granice koje moramo da postavimo kako deci, tako i u poslu, prema kolegama - iskrena je Tomaševićeva.

Nedavno se pisalo da će se njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić, preseliti zbog posla u Rusiju, a Tomaševićeva je otkrila da li bi krenula za njim.

Sve uz ljubav može, sve je rešivo, šta god da se desi, sve uz ljubav može da se reši. Što se tiče Ivanovog odlaska u Rusiju, nisu nikad bila neka predugačka razdvajanja, ali kad je morao da snima duže od dve-tri nedelje, pakovale smo se Nina i ja, išle smo tamo, nije strašno. Mnogo mi se sviđa tamo, ali ne bih mogla tamo da živim. Ako bih morala, ako bi Ivan morao da se preseli tamo, onda bih bez pogovora krenula, ali ovde mi je lepše da živim. Predivan je grad, tamo je sve tri puta veće nego ovde, ne samo bulevari, nego sve je glomazno. Pevala sam tamo pre par godina i to su neke uspomene koje ću nositi ceo život, taj osećaj pevati sa kultnim horom je neverovatan - otkriva pevačica.

Foto: Printscreen Instagram/ivanbosiljcicofficial

Ona se u svom gostovanju prisetila svog odlaska na "Pesmu Evrovizije", za koji kaže da je bila velika odskočna daska u njenoj karijeri.

Meni je ta Evrovzija mnogo značila, bila mi je velika prekretnica u karijeri, nakon toga je oizašao album, koji je dobro primljen kod publike. To je , ali nemam želju da ponovo idem, ne znam zašto. Svi pevači koji su na početku karijere mislim da bi trebalo da odu, tamo je sve veliko, dešavanje je ozbiljno i velika odskočnica za dalje, ali uvek pesma presudi kada je pobeda u pitanju - kaže Jelena.

Pevačica se dotakla i svog učešća u "Pinkovim zvezdicama", gde je bila u žiriju četiri godine.

Bila sam četiri godine u žiriju "Pinkovih zvezdica" i mogu da kažem da su to jedne od mojih najboljih godina rada. Ta deca su nas nekako oplemenila i kao umetnike, ali i kao ljude. Uvek mi je bilo drago zbog toga, jer sam nekad mogla i za scene da svima dam savet. Zaista sam uživala - zaključuje Jelena u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Jelena Tomašević