AKTUELNO

Haos u najavi!

Maja Marinković i Filip Car napustili su slavu zajedno i otišli u pab, kako bi obavili svoj prvi razgovor nakon njenog ulaska. Dalila Dragojević nije ni slutila šta joj dečko radi, dok se ona priprema za slavlje:

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu pričaš ti? Filipe, ti imaš isto mišljenje kao i ja, sve ono što si Dalili rekao u hotelu, to je ono što stvarno misliš. Udata žena se je*e na pola metra od muža - govorila je Maja.
Ja u nju imam poverenja, u tebe nisam imao poverenja. Nije tako, ja znam da ti ne možeš biti u istoj prostoriji sa Janjušem, ti tog čoveka voliš. Ja sam nju zavoleo i zaljubio se - pravdao se Car.
Mene to ne zanima, ja ne mogu da se iskompleksiram - rekla mu je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kad sam ja presekao? Kada su mi svi govorili da ti voliš Janjuša, nisam želeo da me za*ebeš - otkrio joj je on.
Ja ti potpisujem da devojka neće moći piće da popije u kafiću, veruj mi! Ja sve mislim ono što si ti njoj rekao u hotelu. Žena je na ulasku napala Karića, hefta se na pola metra od muža, a mene napada za moral, da li ja znam glavne gradove... Jao, kad me Milan bude pitao - rešetala je Maja.
Žao mi je što sam ispao nefer prema nekome ko mi je bio prijatelj. Našao sam svoju sreću i ljubav, a ko zna kako bi mi bilo sa tobom - izvinjavao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme ga je Dalila Dragojević tražila po Beloj kući.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga