AKTUELNO

Ništa mu ne veruje!

U nastavku razgovora sa Darkom Tanasijevićem, Maja Marinković je pričala o Janjušu i suzama koje je danas prolila zbog toga što joj je on prišao.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam želela da imam komunikaciju sa Janjušem. Između nas su se desile vrlo bolne stvari. Ja sam njega iskreno volela, to je bila moja najjača emocija. Ja nisam bila cveće, ali to što sam doživela. Taj abortus za mene nije šala. Nikad mi se nije posle toga javio, a onda me ovde obasipa komplimentima. Neka hvala. Ja sam se rasplakala zbog te teme, rekla sam mu da ide. Meni to ne treba. Ne želim da se svađam, da ga vređam. Ne želim bilo kakav odnos sa njim. Nisam videla emocije, nego njegovu želju da bude "podignut" u rijalitiju. Mogoa je da me nađe da je hteo, jedan poziv. Želim mu sve najbolje, ali ne u mom prisustvu. Ja sam prestala da ga volim, ali mi je cela ta priča jako teška - poručila je Maja.
Utisci o Sandri Čaprić? - pitao je Darko.
Promenila je ploču kao Dalila i Marijana, to je totalno druga priča. Ne bih se bavila njima. Ona je pričala o meni da sam falsifikat, a nije mi ni poznavala. To su za mene jako sitne i male osobe da bih se ja bavila njima, ali me je ona ipak prva uvredila. Vremenom će sve doći na svoje - istakla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.