AKTUELNO

Ovaj razgovor pamtiće zauvek...

Lepa Lukić teško je primila vest o smrti Merime Njegomir, a nije mogla da zaustavi suze ni danas, na komemoraciji održanoj u Kamenoj sali Radio Beograda.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Ja sam bila prijatelj sa njom, pored toga što smo obe pevačice. Otišlo je zlato u ženi, pevačici... Bila sam u njenoj kući u julu, ustupila mi je kuću njenu da se odmorim tamo. Šok sam doživela kada se ovo sve dogodilo... Nek je čuvaju anđeli - rekla je Lepa okupljenim novinarima, pa otkrila detalje poslednjeg razgovora s Merimom, kada su pričale o njenoj bolesti.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/merimanjegomirofficial

Zvala sam je i ona mi je rekla:"Tačno je da sam bolesna". "Kako si, šta si osećala", prvo sam je pitala, rekla mi je:"Osećala sam da me nešto boli ispod pankreasa", i kaže da je išla kod više lekara i ništa nisu pronašli, rekli su joj da nema ništa, a ona ne zna šta je boli. Rekla mi je:"Otišla sam na skener i lekar mi je saopštio da imam rak pankreasa". Nisam mogla da izdržim da ne zaplačem. Marko, njen sin, me je pozvao i rekao:"Nemojte, Lepa, nemojte da plačete pred njom. Niko od nas ne plače pred njom, nije vama teže nego meni".

Autor: D.T.

#Lepa Lukić

#Merima Njegomir