AKTUELNO

Haos u najavi!

Marko Đedović je bio zainteresovan za to što se dešava u sobi za izolaciju između Maje Marinković i Filipa Cara, pa je došao da proveri.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim da ovo nešto nije u redu šta vi radite - govorio je Đedović.
Znaš da nisam normalan, ali ovo stvarno nije u redu - priznao je Car.
Ako produže izolaciju, ostade Dalila bez dečka. On ne mora da provodi vreme sad sa Majom, a provodi, umesto da je sa njom. Isto kao što je Dalila Dejanu - dobacio je Miki iz rehaba.
Napraviće mi bolesnica frku - nastavio je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nejasno mi je, nešto je prebrzo karma došla... - prokomentarisao je Đedović.
Zamisli da vezu ugrožavam zbog ovakvog bolesnika - istakao je Car.
P*čka ti materina, ti si mene prvi ugrozio. A da ne pričam kako je sad - odbrusila je Maja.
Druže, šta ti osećaš? - pitao je Đedović Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad priča Car, kao da ćujem Dalilu: "Volim Dejana, ali mi je Filip drag" - dobacio je Miki.
Čim mi se sumnja probudi, ja postanem neispravan. Maja misli da me boli k*rac za Dalilu, to nije tako. Meni treba da Maja reši svoj posao, da juri Janjuša - pričao je Car.
Đedoviću, nek stavi na pauzu vezu sa Dalilom - našalio se Miki.
Znaš gde sam se zaj*bao. Maja je kao muškarac, Janjuša je volela, bila dugo sa njim, sad joj prebacuje kliker, na Jaška, na mene. Ja budala, seo da pričam sa njom, smejem se. Ja sam stvaro zavoleo Dalilu, počeo da se menjam i onda krenuo sa svojim demonima - istakao je Filip.
Druže, ti sa Majom ceo dan pričaš - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta vi mislite, da sam ja sad zaboravio Dalilu i zavoleo Maju? - pitao je Car.
Da - rekla je Maja.
Ovo mi je čudno - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je rekao da će da ode do Dalile i da se izvini, a Maja je pobesnela.

Đedoviću, ti ne znaš neke stvari. Ako misli da sam ja budala ovako luda i da će preko mojih leđa, to se zaj*bao - poručila je Marinkovićeva.
Ja sam se zaljubio u Dalilu, i dobro su rekli, ja jesam k*rvar, večito probleme sa ženama. I taman krene ovo, uđe Maja, hihihoho, poklopilo se i da se Dalila svađala sa Dejanom, od smeha do suza - govorio je Filip.
To nema veze sa ljubavlju, nego sa pakošću i bezobrazlukom. Ta svađa, poenta je bila samo pare, razumeš. On čovek hoće svoje, kao i svako normalan. A ona misli da ima zasluge - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Legao sam na kauč i razmišljao, Fiipe, da li je moguće da si takav degenerik. Da se ja sprdam sa svojim odnosom koji ima ogromnu težinu. Ali Dalila je jako loše stvari radila, ja ne volim nepravdu. Čudne situacije sa Dejanom, onda se vraćam na onaj utorak. Onda od Dejana upijam informaciju od nekih likova, od Gastoza, pa dalje... Na sve to sam ispao jako kvaran prema Maji. Ja se ceo dan spremam da kažem Maji da se dogovorimo, da se ja vratim (Dalili), a ona Janjušu - rekao je Car.
Lažeš kao pas! - poručila je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.