AKTUELNO

Nije krio oduševljenje!

Danas su Maja Marinković i Filip Car obnovili su svoju romansu koja je počela letos nakon ''Zadruge 4'', a završila se kada je on ušao u petu sezonu Zadruge i javno prekinuo odnos sa Marinkovićevom, ne bi li stupio u odnos sa Sandrom Čaprić

Nakon prekida i te veze, Filip je stupio u novu ljubavnu vezu sa tada udatom Dalilom Dragojević, naglasivši da je u pitanju vanvremenska ljubav. Stvari su se izmakle kontroli kada je Car na vratima Bele kuće ugledao Maju Marinković protekle subote, te je već nakon par dana stupio u blizak odnos sa njom. Danas su ozvaničili vezu u izolaciji daleko od očiju zadrugara i jedini problem koji trenutno imaju je kako to da saopšte njegovoj, kako on kaže, sada već bivšoj devojci Dalili.

Foto: Pink.rs

Nedavno, Bruno, najbolji drug Filipa Cara, izjavio je za Pink.rs da kada bi mogao da bira, voleo bi da Filip bude ipak sa Majom Marinković. S obzirom da mu se želja vrlo brzo ispunila, kontaktirali smo ga, ne bi li dao svoj komentar na novonastalu situaciju.

Jao video sam danas šta se desilo! Top! Ja sam jako srećan, mislim da je sada sve super! Maja je mnogo dobar drug, totalno kul lik i oni se negde najbolje razumeju. Tačno je da smo se čuli i da nismo stigli da se vidimo zbog obaveza, ali sam svakako za nju. Poznajem je i znam da im je bilo lepo dok su bili zajedno. Video sam da je Dalila plakala, ali ne bih to komentarisao. Filip je mlad, treba da uživa i da se zabavlja do kraja, bez opterećenja. Mislim da bilo koja veza može jako teško da opstane u onakvim okolnostima, ali svakako mislim da će mu ovako biti lepše - zaključio je Bruno.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs

Autor: Jovana Matić Đokić

#Zadruga