AKTUELNO

Opšti haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević dao je reč Mikiju Đuričiću kako bi prokomentarisao prethodno pitanje.

Ja gledam sa strane, Dalila se drži dostojanstveno. Nije krenula da lupa i lomi, shvatila je šta se desilo. Shvatila je da je pogrešila, ali ne što je tebe ostavila, nego što se zaljubila. Ne samo za Dalilum nego i za prethodne devojke, videli ste kakav je gospodin i kako se ponaša, šta izgovara. Odakle ideja svim tim ženama da se zaljube u nekog ko je neozbiljan, nervozan, je*e majke - rekao je Miki.
Ne može čovek da bira u koga će da se zaljubi - dobacila je Dalila.
Miki je sad uporedio situaciju i rekao da je dostojanstvena jer se ne meša, a ja kad se nisam umešao bio sam folirant. Rekao sam da sam prećutkivao situacije koje su se dešavale, nisam verovao jer je govorila drugu stvar. Ovaj odnos je sve okej, a moj odnos je pet godina trajao, a odnos od dve nedelje je okej. Valjda su ovde trebale da se lome glave. Valjda ćeš biti siguran u svoju ženu posle pet godina. Meni se zamerale stvari koje oni ne rade - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila ne razmišlja, a ti ramišljaš kojom ćeš putanjom ići u toalet - nastavio je Miki.
Ne, nego me previše posmatraš - odbrusio je Dejan.
Je l' loše ako neko razmišlčja? Jasno je da ne opravaš kontrolu, jer je ti nemaš. Zameramo ljudima što tazmišljaju o sopstevnim postupcuma - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Napravio si teoriju zavere, jer mene ne podnosiš - nastavio je Dragojević.
Ti si fejk, jer ovo nisi ti, ti si onaj sa početka - dodao je Miki.
Ti bi voleo, jer me ne podnosiš - odbrusio je Dejan.
Video sam strast, ti misliš ono što si govorio. Ti si folirant, vreme će pokazati - rekao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

A koji si ti? Iz Zadruge 2, 4, ili 5? - pitao je Dejan.
Kad je bilo sa Carem, use*avao je ljude zbog rijalitija. Zbog Dalile us*ravao ljude, ne možeš to da kažeš - urlao je Miki.
Ona je zamerala svako druženje. Poenta svega je gde se vidi razlika u pogledu ljudima na ove teme. Dalilu je napu*avao polnim organom, Dalila ima dostojanstvo jer se ne meša, a ja sam najgori što sam pustio. Da li ću ja da razmišljam ili ne? Pa neću ići - dodao je Dejan.
Ti razmišljaš o tome, pa ona ne razmišlja za tri nedelje ima pet punjenja - ubacio se ponovo Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča čovek jer kažeš da ti je žao i smatra da je ovo laž. On meni konstantno spominje šta je meni Filip rekao - rekla je Dalila.
Kako možeš da ga voliš posle svega? - dodao je Dejan.
Je l' me voliš? - upitala je Dalila.
Ne! Imam neku emociju posle svega - odbrusio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Manite se mene - urala je Dalila.
Šta tebe boli uvo šta je meni? Žao mi je što se diskreditovala, ne insteresuje me u tom smislu - rekao je Dejan.
Kad nekog žališ ne podsećaš tu osobu na postupke druge osobe koju je je povredila. On meni nabija na nos šta mi je Filip rekao i uradio u hotelu. Reci najgora si, kraj i tračka - pričala je Dalila.
Sa moje tačke gledališta drago mi je i treba ovo da joj se desi - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da si ti toliko dobar u glavi, da si u stanju dve godine da glumiš - nastavio je Miki.
Ono što ja osećam, ne oseća neko drugi. Šta god da radim je lažno, mojih pet godina se umanjuje. Ja furam onako kako jesam
Pet godina je bilo lepo, stojim pri tome. Neću dozvoliti da se tih pet godina koristi, želiš sad da ispričaš kako sam te sputavala u svemu. Ili si bio sputavan ili ti je bilo lepo. Kontradiktoran si - vikala je Dalila
Ja sam u prvoj nedelji govorio da ću je voleti celi život, posle mesec dana ne mogu. Imam pravo da patim. Ona svoje laže opravdava afektima - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš ustati i izviniti se ljudima koji su tebe povredili ili mene povredili. Da li sam ja ikom uputila izvinjenje ljudima koji su mene povredili? - pitala je Dalila.
Ne možeš svoje laži da opravdavaš afektima - dodao je Dejan.
Drži se onkoga da ne želiš da se pomiriš sa mnom, da me vidiš - rekla je Dalila.
Ne želim - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga