AKTUELNO

Iskreni do koske!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'' a voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje Dalili Dragojević:

Jel bi se vratila Dejanu da on to hoće i da li ti je žao za to što si mu uradila - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi žao, ne bih se vratila, ostala sam sama i tako je najbolje. Nemam ja šta njemu da se izvinjavam, on je i kod Ognjena rekao da ne možemo biti prijatelji, a ja nisam neko ko će da mu se ulizuje. Ja uvek kažem da ni najgorem dušmanu ne bih poželela ovakve osećaje za crnim stolom. Ovo zatvaranje Irme tamo i tako neke stvari, meni je sve to ogavno što se dešava prema ženskom rodu, to i u hotelu što sam mu oprostila. U šoku sam, ne mogu da verujem koliko je lagao čovek - rekla je Dalila.

Lepi Mića je potom dobio reč da prokomentariše:

Mislim da je njoj bitniji odnos sa bivšim mužem, treba se živeti na dalje - rekao je Mića.
Lažeš sve što pričaš, lažovčino obična - drala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je sve moguće. Dalila je vešto prebacila priču na Cara, mislim da treba da koriguje odnose sa Dejanom, da mu se izvini za neke stvari koje je radila. Dalilu boli to što joj je Car uradio, ali je opet mnogo gore to što joj se to spominje. Ovo je veza u kojoj je ona našla izlaz iz bračne krize. Dejan je znao šta se dešava, al eto - nastavio je Mića.

Jovana Tomić Matora se javila za reč, pa je ustala da prokomentariše:

Ja sam više bila u Dejanovoj situacije, nego iko. Dejan kad vidi osobu sa kojom je bio pet godina, naravno da tone i da se oseća loše. To što Dejan sada radi i što je surov prema njoj i mislim da je to njegovo pravo stanje. Srce i um borba. Mislila sam da je srce mudrije od glave, ali on tako ne misli i ne vodi se time. Ja sam za to da pogrešiš i da je**š mamu, ali uradi kako se osećaš. Ona stalno ponavlja šta sam uradila, nisam zaslužila...Postoji još jedna stvar. Kad je bio radio on je rekao sve to, pa sam mu ja prišla i rekla mu, čovek je promenio ponašanje skroz. Ja sam joj rekla da nabije osmeh na lice, da se ništa ne vidi ovde. Ona meni uvek prebaci, ali ja ne moram da joj kažem, ona zna šta misli. Ja sam i danas rekla, više ne govorim ništa i ne znam, jer je u ovoj situaciji sve moguće. Nit su mi bile prirodne, nit je Maja neko ko ćuti - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila mislim da ti nisi normalna žena, pitanje ti je vezano za Dejana ti prebacuješ na Cara...Ti još pričaš da nemaš za šta da mu se izviniš. Izvini se zbog sebe, biće ti lakše petsto puta - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga