AKTUELNO

Više nikom ništa nije jasno.

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su imali prilike da pogledaju klip prepucavanja Maje Marinković i Filipa Cara. Nakon snimka Marko Janjušević je izneo svoj stav i nastala je opšta pometnja i vraćanje na njihovu ljubavnu priču i probleme. Voditelj je dao reč Dalili Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo se sve dešavalo dok si ti kupovala, samo pola sata pre toga ti je Filip rekao da te voli najviše na svetu - rekao je voditelj.
Jeste, sve je tako. Šta da prokomentarišem. Ovo je sve isforsirano i na silu. Filip sve što je pričao u klipu Maja je provalila da laže i sve je rečeno zbog gledalaca i publike. Navodno mu je stalo do odnosa sa mnom ali ona mu se samo nasmejala na sve, ipak ga dobro poznaje. Sve je ovo farsa bila za gledaoce. Provalila sam ga i ja da laže - izjavila je Dalila.
Rekao sam joj da idem u prodavnicu, ali da sigurno neću trčati. Nisam hteo sa se trkam jer me je stvarno bolelo koleno. Ovde se stalno radi na tome da se od komarca napravi magarac - pravdao se Car.
Ovo što on govori da Maja njega voli kao čoveka, on je sam rekao to. Ne može Janjušu da zameri ništa kad on isto govori, nemojte da se za*ebavamo - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Posmatrajući Maju sa Carem, stalno se smeje i to nije ista emocija kao sa Janjušem Odraz emocija od pamtiveka, plač je najjači odraz emocija, to je poenta - govorio je Mihić.
Mi smo bili prijatelji, pa smo bili u vezi, uživali smo doduše ne u Beču, tada smo bili prebijeni, ali u većini slučajeva je bilo sjajno. Mi nemamo problem da budemo navodno inat ona Janjušu, ja Dalili - ubacio se Car.
Filip postavlja teren kako hoće, ali zna se da Maja voli Janjuša i on nju, to ne može da se sakrije. Pogledi koje imaju u prolazu govore tome u prilog - nastavio je Mihić.
Znam ja šta smo mi imali, ali ja ne držim nikoga. Ja sam u nekim situacijama ispipavao teren. Poremetio me je njen ulazak, ali kada mi je pružila ruku sve sam shvatio. Meni ona može sutra reći šta poželi, jer smo preiskreni. Čak i dok smo u odnosu, rekao sam da može da radi šta hoće i ako poželi na drugu stranu, može slobodno - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene si ti prvi pribio uz sebe - rekla je Maja.
Kada sam te pozvao da ti nešto kažem, krenula si ka meni, okrenuo sam glavu, hteo sam pobeći od toga, nisam hteo da se desi. Uvek moram biti iznerviran, ne može ništa da bude normalno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga