AKTUELNO

Ona je ovih dana prilično uznemirena zbog poruka koje dobija.

Poznato da je dvostruka pobednica popularnog rijalitija ''Farma'' Jelena Golubović ima armiju fanova koji su je i doveli do duple krune tokom boravka na najpoznatijem imanju u regionu.

PROČITAJTE JOŠ: GOCA BOŽINOVSKA KIPTI OD BESA ZBOG ŠIJANA: Ono što je javno poručila SINU ŠOKIRAĆE JAVNOST!

Foto: YouTube screenshot

Međutim, da neki znaju i da preteraju dokaz je jedan od Jeleninih obožavaoca koji je bukvalno opseda na društvenim mrežama. Kako smo uspeli da saznamo, on je zbog neuzvraćene ljubavi čak počeo i da preti rediteljki zbog čega je ona ovih dana prilično uznemirena!

Izvesni mladić šalje Jeleni ljubavne poruke već mesecima, međutim ona je prestala da mu odgovara na iste zbog čega je on ''poludeo'', pa je počeo da joj preti putem Fejsbuka. On joj neprekidno šalje poruke i preti joj da će joj doći na kućnu adresu, a čak joj je pretio i smrću. Jelenini administratori nekoliko puta su prijavljivali njegov profil na društvenoj mreži, a ona sada već ozbiljno razmišlja da prijavi slučaj - kaže dobro obavešteni izvor blizak Golubovićevoj za Pink.rs i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

- Sve ovo poprilično ju je uznemirilo i poremetilo, ali ona je hrabra žena i nada se da će se uskoro sve rešiti. Njeni najbliži joj savetuju da dotičnog mladića prijavi jer strahuju za nju, međutim ona to još ne želi i nada se da će se sve to rešiti i da će prestati da dobija uznemirujuće poruke - završava naš izvor.

Kako bismo proverili ove navode, pokušali smo da stupimo u kontakt sa rediteljkom, međutim ona je ostala nedostupna za komentar.

Autor: M. K.

#Farma

#Jelena Golubović

#reditelj

'