AKTUELNO

Nije je štedeo!

Počela je emisija '' Gledanje snimaka''. Ivana Šopić je ušetala u Belu kuću, pa su zadrugari imali prilike da pogledaju  razgovor između Maje Marinković i Filipa Cara, neposredno nakon useljavanja u izolaciju.

Reč da prokomentariše video klip, prva je dobila Maja:

Ne znam o čemu smo pričali, ali je faza muvanja u pitanju...Nisam ja neko ko je terao ljude da varaju muževe u rijalitiju. Stvarno nisam došla da se sažaljevam na ljude i slažem se sa ĐEdovićemd a sam požurila u nekim stvarima, ali isto imam pravo na to
Imaš ti pravo, ali mi pričamo o tome da li je ispravno ili nije - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se jutros posvađali, ali se ja ne bih pomirila sa njim da emocija nije bila jača, da se pravim fina i da glumatam tu nešto - rekla je Maja.
Deluje kao inat Dalili, ne znam zašto njoj umesto Sandri Čaprić i Marku Janjuševiću - ubacio se Đedović,.
On je po mom mišljenju pokazao pokajanje dok je bio u svađama baš sa tim devojkama, kad god se posvađa, moje ime se provuče. Ne smatram da je to neki greh, ja sam samo išla iskreno, nisam mogla da se foliram. On je bio moj dečko mesec dana, prijatlej deset meseci. Jasno mi je, ali sam i na krevetu rekla da će doći on kod svog lemura - nastavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne veruju u tvoju iskrenost zato što si ti vrlo dobro pokazala kakva si ti kad voliš. Ti si njega tukla, grebala, čupala i ostalo. Iste scene si njemu znala da praviš, a njemu nisi, zato i sumnjaju da to radiš u inat Janjušu - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se nismo pomirili ovako brzo, došlo bi do toga sigurno. Maja kad uđe ocde, ona par dana je dobra, pa onda sve kreće po zlu. Zamera ona meni sve to, ali ja znam da u odnosu sa Majom ću možda morati pro**šati krv zbog mog ponašanja, zato što Maja ima tu opservaciju. Malo je ublažilo i to, što sam nakon toga, imao odnos sa Sandrom koji je beznačajan. Nakon toga, videla je prema Dalili bilo, ne slično kao prema Sandri, ali da to mene guši i da se ne uklapam u njen odnos. Videla je po njenom ulasku da kad sam je video, da meni ovde svaki odnos gubi značaj. Naravno da mi smeta to sa Čorbom, jer je to momak sa kojim je bolje da nisam dobar, nismo izašli u dobrim odnosima, ali nisam protivnik njegovog lika i dela. Meni se taj odnos nije sviđao i uvek sam kao prijatelj bio portivnik tog odnosa. Mislim da joj je on priredio neke stvari, koje su najgore bile u tom trenutku, ali mislim da to nije bila neka luda zaljubljenost - rekao je Car.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga