AKTUELNO

Do detalja, bez dlake na jeziku!

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević nastavio je da ispituje Dejana Dragojevića u emisiji "Pitanja novinara".

Dejane, da li su Marko Đedović i Sandra Rešić posle svega što su za tebe uradili zaslužili da ih opsuješ? - pitao je Darko.
Nisu, iznerviralo me je to što sam čuo da se Sandra kladila, pa sam onako rekao: "Duvajte". Ali smatram da je to pogrešno, bili su tu za mene u pola noći, u pola dana. Bilo je loše sa moje strane, ne bi trebalo nikad da im kažem ružnu reč, ali izletelo mi je. Treba da imaju maksimalno poštovanje, jer niko nije prošao ono što su oni prošli sa mnom. Svaka moja malo grublja reč je ružna sa moje strane. Pri tome stojim - rekao je Dejan, a potom je ustao Marko Đedović:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da su oboje foliranti, isto vidim što i tada. Oboje se foliraju, ništa meni ovo nije normalno. Dejan kuka, Bože me oprosti, pa člana porodice bi prežalili za mesec dana. Više mi je preko glave kuknjave. Ne mogu da verujem da jedan muškarac toliko kuka za ženom koja mu je ono uradila. A Dalila glumi jaku, što je slabija, glumi jaču. A pokušava i da minimizira ovo što je uradila Dejanu, da ublaži silinu jezivosti koju je sa Carem uradila Dejanu, a Dejan toliko patetiše, da se meni s*re... Muškarac od 190 cm, koji toliko patetiše. Intenzitet mi je prejak. Uopšte nije mala stvar šta je Dalila uradila, kao što nije to što je doživela. I sad kad se sve to izdogađalo, stane ovde i priča o tome kao da je kupila pogrešnu haljinu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta očekujete vi od mene, da plačem, da se besim ovde? Ja ne mogu da ležim u krevetu, da se vučem vode - pitala je Dalila.
Ti si pos*na kao žena, kao osoba. Prvo si sama sebe, pa te je onda neko drugi. Da li ti se svakog časa šminka? Ne šminka ti se. Znam šta radiš, inat, kompleksi... Svakako će da te stigne. Ali i taj moment što pokušavaš da minimiziraš sve ono što si uradila... Kao što on pokušava da poveća sve to. Žena, koja se na tvoje oči jahala tamo, dođe u pidžami i kaže: "Proslavila sam dobrim s*ksom raskid brak, žurim na novu turu"... I posle svega toga, Dejan se nađe u garderoberu, stoji ispred nje i kaže i da i ne. Druže, da li si retardiran? Iskrenost ne može biti i da i ne. To Dejanova reakcija nije. Iskrena reakcija je ili: "Da, ljubavi oproštam ti", ako si fiknut... Ili, kao što bih ja rekao: "Mrš, k*rvo". Njima je najbolje da naprave neki svingeraj, ali uz prisustvo kamera, pošto ih to loži očigledno. Bog nam sreću dao što ste doveli ove ove godine. Rekao sam da je Dejan slina jer kaže i da i ne - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako prazni dušu na svoj način - dobacio je Dejan.
Ja ne poznajem u svom životu, a poznajem mnogo ljudi, ne poznajem muškarca kao što je Dejan - istakao je Đedović.
Ti gledaš Dalilu i smatraš da to kako se ona ponaša da je normalno, a onda vidiš mene drugačijeg i smatraš da je to nenormalno. Njoj je lakše - nastavio je Dragojević.
Nije mi normalno da ti nju ne vređaš. Malopre si seo i rekao da bi je izvređao, ali da nećeš. Eto, to mi je folirantski - nadovezao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričao kako se osećam. U garderoberu sam joj rekao da nisam spreman za priču, to mi je iskreno osećanje, nisam se ovako okrenuo i iskalkulisao - rekao je Dejan.
Meni si u krevetu rekao i da i ne... Gde je prostor za da i ne posle svega što se desilo? - pitao je Đedović.
Ti kažeš hoćeš iskreno, a sad kad ti kaže iskreno... Ja ti kažem da je da. Njegovo je iskreno po njegovom i da i ne, a po mom je iskreno da - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.