AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević pozvao je Irmu Sejranić kako bi prokomentarisala aktuelnu temu:

Ja mislim da se Filip prepao od odgovornosti, kao što sam rekla sinoć na nominacijama. Kad ga posmatram on je ispao za mene p, već sam to rekla, jer je on učinila sve za njihovu ljubav, a on se povukao. Ja sam rekla Maji i Filipu sve, a njihova ćutnja mi je rekla sve. Mislim da će se vratiti Dalili za sedam dana, a time što je Dalili rekao da je voli pre nego što je otišao kod Maje, govori da je nečist prema Maji. Vi ste tu da se praznite sek**alno, a kasnije nemate šta pružiti. Ona je svesna svojih postupaka, da voli Dalilu i da nije ni prestao da je voli - pričala je Irma, dok su se za to vreme Maja i Filip raspravljali:

Foto: TV Pink Printscreen

Pokrenuće se tema za Čorbu sigurno sad - rekla je Maja.
Pa ajde ti pričaj za to - zapretio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo kad sam bila sa bolesnikom, to se uzdizalo, jer je tu bilo i štipanja i svega - rekla je Maja.

Jovana Tomić Matora je sledeća dobila reč kako bi prokomentarisala aktuelnu situaciju između Maje, Cara i Dalile:

Foto: TV Pink Printscreen

Na tu temu, stvar je jednostavna. Kada sam govorila o tom ludilu, to je ono ludilo koje te radi jače od zaljubljenosti. Strast, reakcija koju ne možeš da kontrolišeš, ne znaš gde si, a teško je obuzdati. To rade ljudi koji vole na neki način da sebe povređuju na taj neki emotivni način. Ja sam to opisivala i pričala i Dalili i njemu. Zaista verujem da je Filip imao strast i da je osetio zaljubljenost, čak je hteo i da se promeni. Mantra ti po mozgu, mantra, pa gledaš kroz te ljubičaste ćore, međutim mi smo ovde skloni tome da idealizujemo i da ubedimo sebe, da bi nama bilo lakše. Nakon svađa koje su bile katastrofalne, davala se nada. Njemu je Majin ulazak došao ko kec na jedanaest, jer koliko god da je bio zaljubljen u Dalilu, znao je da je pogrešio prema Maji. Prosto dečko je takav, isključio je to, pa se prebacio, dečko je kur**r. Jednostavno ga to sa Majom radi, radi ga griža savest. Grize ga i prema Dalili, baš zato je otišao do Dalile da joj kaže da je voli, ali kad je video da je Maja dalabu, to je bilo to - rekla je Matora.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga