AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Nakon što je raskrinkao Dejana Dragojevića, Marko Đedović je progovorio o aktuelnom ljubavnom trouglu, Maja Marinković, Filip Car i Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je izgleda počeo da popušta prema Dalili, da se koleba. To je primetila i Maja, pitao sam je samo rečenicu: "Šta ako doživiš posle dan, dva, tri, da on ne može da pređe preko situacije sa Čorbom". Njega jede sujeta i ego, on je klasični egomanijak. Da se nisu svi zaleteli na Maju kad je ušla, on bi ostao sa Dalilom. Da bude on prvi. Ali je sinoć krenulo da ga vraća. Ja mislim da se Dalila plaši, prešla bi mu iste sekunde preko svega. Hoće da zadrži malo ponosa i dostojanstva, a i malo da se perne od ovog što je uradila. Car bi se iste sekunde vratio Dalili, Dalila bi se vratila iste sekunde Caru, Dejan iste sekunde Dalili, Maja iste sekunde Janjušu, samo da nema kamera. Miki i ja smo hteli da napravimo predstavu, ovo su teški ološi, moralne nakaze, loše vaspitanje, sve... Filip Car i Maja su bolji ljudi od ovo dvoje, ali gore vaspitani. A od ovo dvoje, mrtva trka, samo je Dalila otvorena bezobrazna, a Dejan je kvaran. Ne zna se ko je od koga gori. Ovo sa Dejanom mi je tako odvratno. Izvadio je onu stvar i pop*šao se po ljudima - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji šansa da je Maja trudna, kako Car to preživljava? - pitao je Darko.
Crkava u sebi, Da li će Car prihvatiti Čorbino dete, a da Dejan prihvati njegovo? Maja i Car ne odišu ljubavlju, to je inat. Setimo se, Car nije dobar sa Čorbom, ali se plaši Maje. Car se plaši da ne prođe kao Janjuš, to ih održava u vezi. Gledaoci, pišite im još bolja pitanja, ovi će majku rođenu da prodaju, ništa im nije sveto - poručio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.