AKTUELNO

Nije joj lako!

Dalila Dragojević je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti o odnosu sa Filipom Carem i njenim osećanjima:

Foto: TV Pink Printscreen

Nema ništa novo kod mene, sve sam rekla sinoć kod Darka. Ovde je sve šizofreno, ne može da se pohvata ko je sa kim. Ja lično uhvatim sebe da razmišljam o nekim stvarima, donosim neke čudne odluke. Ne znam šta reći. To mi je Matora, koja me podiže, govori mi da mislim pozitivno, a onda naiđe period kada sam neraspoložena. Sinoć sam videla Cara kako je gađao flašu i pogodila mene, on mi se kao izvinajvao, a nama stigao poklon od zajedničke podrške, Cedevita 2610 i ja im se zahvaljujem ali ih molim da to ne šalju više, jer mi nismo zajedno. On je to meni posao preko Matore, a ja neću da ga komentarišem, i njega će stići sve kad tada - rekla je Dalila.
Moje emocije i osećanja, pa ne mogu o tome. On je mnogo loš čovek, ja ne mogu da ugasim svoje emocije preko noći, ali se trudim da budem pozitivna, osećam se čudno i ludo. MAteja mi rekao da ću sve pare dati na lečenje. On mene vređa a juri Maju. Čudno mi je da živim u kući sa osobom koju sam ja povredila, i koja je mene povredila, a njima sam ja kriva za sve. Biće mi teško kada ostanem sama u stanu posle svega, plaši me taj izlazak - govorila je Dalila.
Mnogo mi je bilo lepo kada smo se muvali, gledali preko stola, išli zajedno na cigare, kada me je nazvao zlatni retriver, naš poljubac ljubljenje... Mnogo je on meni obećavao, a ništa nije ispunuio - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogodilo me je kada me je vređao, ponižavao, prvo kako sam neverna, a pre mi govorio da sam hrabra jer sam ostavila Dejana zbog njega. Povredilo me je jer nema grižu savesti, rekao mi je da sam loš čovek, i da je znao da nećemo uspeti. Pa kada mu je Karić rekao da je to uradio zbog gledalaca jer smo on i ja omraženi, a mislio je da je sa Majom sladak - pa nastavila:
Kod Cara i Maje nema ljubavi, ona i dalje voli Janjuša, tu nema budućnosti... Filip ne voli nikoga, a on je hteo samo da dokaže da je može imati pre svih - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga