AKTUELNO

Ne propustite!

Magdalena Milinčić sinoć je zauvek napustila "Zadrugu 5" i za ovonedeljnog vođu postavila najbolju prijateljicu, Anđelu Đuričić, koja je danas zadrugarima podelila budžete i sasula im u lice sve što zaista misli o njima.

Milan Milošević upravo je ušetao u Belu kuću, kako bi Anđela izabrala potrčke i omiljenu osobu, sa kojom će u hotelu boraviti narednih sedam dana, a potom sledi uzbudljivi pretres nedelje.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Protekla sedmica bila je poprilično turbulentna, a od prethodnog ponedeljka na imanju više ništa nije isto. Naime, Maja Marinković i Filip Car su se pomirili, što je zaprepastilo sve, kako ukućane, tako i kompletnu javnost. Oni će se i večeras suočiti sa Dalilom Dragojević, koja je na petogodišnji brak sa Dejanom stavila tačku upravo zbog Cara, a sada je i ona doživela brutalnu izdaju, pa je vreme da se stave karte na sto i pokrenu teme o kojima bruje svi.

Upravo sada na ružičastoj televiziji počinje Izbor potrčaka, posle čega sledi nikad uzbudljiviji pretres nedelje sa Milanom Miloševićem! Ovo ne smete propustiti!

Foto: Pink.rs/M. Popović

Autor: M. I.

#Zadruga