AKTUELNO

Da li će joj Dalila ovo zameriti?

Podela budžeta Anđele Đuričić i dalje traje, a zadrugari pomno slušaju sve što vođa ima da im kaže:

Majo, moram da ti dam mali budžet. Pozitivna si, simpatična i luda, ja to poštujem, želiš da ono što je tvoje bude samo tvoje. Nemam izgrađeno mišljenje o tebi, možda se budemo malo više i družile - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Mikija, on nema zlu nameru, ja se smejem njegovim komentarima, čak i kada je na moj račun. Drag mi je Miki, nemam šta specijalno da dodam - nastavila je ona.
Mali budžet za Sandru Rešić, ja sam prema njoj uvek bila okej, ja tako smatram, ne mislim da se to ikada promenilo, ali opet, ta ista Sandra ide i priča nešto drugo za mene, ne znam zašto - bila je surova Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljani ću morati da dam mali budžet, iako sam uvek imala lepo mišljenje o njoj. Uvek imaš nešto fino da mi kažeš, podržavaš nas dvoje. Ne želim da zalazim u ljubavne odnose, ne znam šta ćete Zola i ti raditi, nemoj da se zaluđuješ stvarima koje ne postoje - govorila je Đuričićeva.
Ne ljutim se. Imam lepo mišljenje o tebi, mislim da si iskreno zaljubljena u Mateju, pokazala si mu bolju verziju sebe, podržavam vašu ljubav. Mislim da ti odnos sa Dalilom neće dobro doneti, ona je i meni zabila nož u leđa, nisi devojka iz tog miljea - odgovorila joj je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga