AKTUELNO

Opšta pometnja!

U toku je emisija '' Pretres nedelje'' a voditelj Milan Milošević. Prva tema koja je pokrenuta je sukob između Dejana Dragojevića i Marka Đedovića, koji je uzburkao kompletnu javnost. Nakon Dejanovog izlaganja i sukoba sa Dalilom, Miki Đuričić je dobio reč:

Ja imam tu osobinu da pamtim ko je šta izgovorio, koji klip je pušten, kako je najavljen, kako je Milan pričao, da pročitam sa tvoje face i ostalo...Ja nikada nisam govorio da se Dalila nije ogrešila o Dejana, kao i da je njemu najteže. Evo gde si kontradiktoran, pričao si da si ljudima koji ti ništa ne znače govorio najgore stvari, zbog rijaliti moda, a sada opraštaš Dalili to, zato ja mislim da je on folirant. Pušten je klip sa nekim je bio tu, a ti govoriš njemu da ti ne možeš da cepaš po stolu zbog Dalile - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu rekao da ne znam kako ću sada komentarisati ostale...Ja sam sutradan prišao Janjušu da mu se izvinim. Ovde je poenta da se od mene nešto vrati ili da budem ono što ste vi zamislili. Ne može Luks da kaže da sam ja rekao da je ona after devojka - rekao je Dejan.
Ti ne pričaš istinu - prodrala se Dalila.
On sad prebacuje da imam pik na njega, nemam ja pik na tebe nego na reči koje si izgovorio - rekao je Miki.
Se*s, pravljenje bebe, razvratno hodanje, alkoholisanje...Ti znaš preko čega ja neću preći. Ti si rekla da nisi pogrešila, ali da želiš da porazgovaraš. Pa je li to normalno? Rekla je šta je rekla. Šta si htela da pričaš, kad smatraš da nisi pogrešila - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Objasni mi razliku tvoje zaštite nje i pred kamerama sa bubicama da ideš kod Lepog Miće i tražiš mu da uradi to umesto tebe - pitao je Đedović.
Prilazak moj ja sebi nedozvoljavam zbog svega što mi je uradila. Neću da joj dajem do znanja da je štitim. Neću da je štitim i neću da joj dam do znanja da si tu - rekao je Dejan.
Đedoviću, znaš zbog čega je to uradio, ma sigurno znaš, veruj mi blam ga je da to kaže - uskočio je Zola.
Vi ste na nižem stepenu revolucije - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Saznalo se pa se saznalo - nastavio je Dejan.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga