AKTUELNO

Razočaran sam u sebe!

Nikola Grujić Gruja, nakon tenzičnog razgovora sa Milanom Mimom Grujić, nije mogao da spava. Odjednom je skočio iz kreveta, vrlo odlučan da napravi haos, ali je Miki Đuričić uspeo da ga spreči.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki ga je odveo u rehabilitaciju i dao sve od sebe da ga smiri i ubedi da ispravi sve greške koje smatra da je napravio. Zadrugaru, čini se to nije bilo dovoljno...

Foto: TV Pink Printscreen

Ima li kraja ovoj večeri, Bog te je*o! Nisi ništa strašno uradio, nisi prevario ženu, ćuti" Sprdaš se i zaje*abaš, to je tvoj način igre. Eto, lezi tu, imaš dok od jabuke, smiri se, biće sve u redu! Nisi prešao granicu pristojnosti, sve je okej. Dođi druži se sa nama, od*ebi sve, koji ti je ku*ac. Ništa loše nisi uradio, reci samo to je moja rijaliti igra i ćao. Molim te lezi da spavamo, ne moraš ni spavati, samo lezi da vidim da si dobro, ko Boga te molim - govorio je Miki.
Ne mogu više Miki - izustio je Gruja.
Teška je noć bila, vidi šta se dešava. Ovaj izgubio ženu, šta treba da radi da se ubije? Izuj patike, lezi tu, nisi ništa uradio. Popravi se narednih meseci, pevaj na Zadrugozivijama, uživaj. Teško je, nije da je lako, ljudi misle da je ovde lako, ali krvav je ovo novac. Ispravi greške imaš vremena. Da li si napravio neko sra*e? Da li si se poljubio sa nekim? - pitao je Miki.
Ne! Nisam! Nisam ovo ja napolju, prekršio sam ono što sam zacrtao! Ne mogu veruj mi - odgovorio je pevač.
Ne mogu veruj mi, ne mogu Miki. Da ispadam nešto što nisam u ova četiri zida ne mogu - nastavljao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga