AKTUELNO

U emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i ove nedelje vas očekuju vas zanimljive priče iz života poznatih.

Voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović kao i cela ekipa vaše omiljene emisije o poznatima pobrinuće se da i ovo nedeljno popodne provedete prijatno uz male ekrane i Televiziju Pink.

Foto: TvPink Printscreen

U "Premijera - Vikend Specijalu" Tijana i Ognjen ugostiće pevačicu Radmilu Manojlović. Rada će pred premijernim kamerama govoriti iskreno o svemu, a dotaći će se i teme o kojoj nije govorila 10 godina.

Foto: E-stock/Milutin Marković

Premijerna ekipa podsetiće naše javne ličnosti na njihova rodna mesta, a analiziraće i brakove poznatih i otkriti kome je drugi brak doneo više sreće.

U "Premijera vikend specijalu" moći ćete da se podsetite i kako je izgledala nedelja koja je iza nas, a pravo iz Atine u studio će doći i Nikolija Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Naša poznata glumica u mladosti NAPLAĆIVALA INTERVJUE, a razlog će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Reporterka Katarina Nikolić specijalno za gledaoce "Premijera vikend specijala" posetiće dom Radiše Trajkovića Đanija, dok će Irena Atanasković Hrnjak pripremati nedeljni ručak sa Nemanjom Stevanovićem.

Ne propustite najnovije izdanje emisije "Premijera vikend specijal" koje je na programu Televizije Pink danas od 14 časova.

Autor: J. V.

#Premijera

#Radmila Rada Manojlović

#Televizija Pink

#emisija

#pevačica

'