AKTUELNO

Provalio je!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Naredni snimak koji je pušten bio je snimak na kojem Filip Car prilazi Dalili Dragojević dok spava.

Meni ovo ne smeta, ja sam znala da će to da uradi - rekla je Maja.
Ja sam to iz sprdnje otišao kod Dalile na krevet jer je ona meni rekla da ja ne smem to dauradim. Meni niko ne može da zabrani to. To mi je smešno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma on je debil, to mi je sramno. Da on tako radi to, nemam reči - dodala je Dalila.
Maja se ovde smeje, a zamera mu banalnse stvar. Danas mu je vadila oči, a sada je srećna jer je pao se*s. Ja ne mogu da objasnim taj osećaj koji sam doživeo, kada bi morao Filip da bira sa kim bi proveo ostatak života, on bi proveo sa Dalilom, a on se toga i uplašio. Da li će on moći to da izdrži, videćemo, ja mislim da neće. On je misli da se ona promenila kada je ušla sa šeširom kao Desanka Maksimović - rekao je Janjuš.
Janjuš je pogrešio, ako neko mene ne poštuje, neću ni ja njega. Ja sam imala lep odnos sa Čorbom - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj odnos, Maja je trpela samo da ne bi pokazala ono pravo lice. Ovo je ništa šta je bilo napolju sa FIlipom - dodao je Janjuš.
Ako sam ja toliko loša ja ne znam šta oni traže sa mnom. Filip je bio sa mnom napolju i bilo mu je lepo, i on to zna.. Čorba i ja nismo bili iz inata, ja sam bila onakva kakva jesam, kada si fer ja sam dobra, ali kada mi daš povoda dobiješ šta zaslužuje. Svako je krenuo svojim putem i svakome nek je sa srećom - dodala je Maja.
Uvela je novinu, vatanje za mu*a - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno posmatrajući Majino ponašanje, ona pokazuje nostalgiju za odnos koji je imala sa Janjušem. Taj odnos je isti kao sa Janjušem. Meni je Maja draga devojka, ali smatram da treba da se skloni od svega - rekla je Irma.
Ja neću ostavljati otvoren prostor za neke komentare, jer sebi daju povoda za neke stvari. Ja neću komentarisati neke teme, jer se ne tumače kako ja mislim. - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga