AKTUELNO

Nije mogao da čoti!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Naredni snimak koji je pušten bio je snimak još jedne rasprave Cara i Maje. Njih dvoje su se raspravljali i tokom gledanja snimka, nakon haosa koji su imali. Marko Janjušević Janjuš je ustao da komentariše:

Ja sam i rekao da dolazi do pogleda - rekao je Janjuš-
Da, ali to nije namerno - vikala je Maja.
Ma to prevazilazi ono namerno, njih dvoje su bili dugo u vezi, normalno je da se pogledaju. VI se sada kao poštujete i geldate, kao da imate neku dozu poštovanja, ali to je normalno - vikala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona laže, ona to radi, ja moram da budem upućen u to, a ne da višam i saznajem sa strane. Ona mene je*e u mozak, bije me. Nisam ja budala vidim stvari - rekao je Car.
Sećate se posle godine kada ja Maji je*em majku iz čista mira, ti nikada Majo nećeš priznati stvari, ako radiš stvari svesno, ti nisi normalna. Sećaš se scene kada je onaj gospodin sedeo ovde (Čorba), a ona ispred njega uzima žvake. POkvarena si - govorio je Janjuš.
Batelite me sažanjelja,.. Nisam ja takava -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam za svoje siruacije, i znamo ti i ja što se sve završilo. Nikada ja tebe neću prvi uvrediti, a ti ćeš takva biti u svakoj vezi. Ti si Majo pljuvala Dalilu, a onda si ušla u vezu sa njom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga