AKTUELNO

Pripreme za novi rijaliti ''Zadruga'' koji će gledaoci imati priliku da uskoro gledaju na TV Pink su u punom jeku.

Srpska javnost danima bruji o novom rijalitiju ''Zadruga'' koji će se u novoj sezoni naći na programskoj šemi TV Pink. Milionski auditorijum TV Pink s nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja rijalitija koji će pomeriti granice, a ekipa portala Pink.rs donosi vam sve ekskluzivne informacije o ovom šou programu. Ovog puta, od izvora iz produkcije saznali smo kada će ''Zadruga'' početi da se emituje na TV Pink.

Foto: Miloš Rafailović/Pink.rs

Pripreme za novi rijaliti ''Zadruga'' koji će gledaoci imati priliku da gledaju na TV Pink u novoj sezoni su u punom jeku. Takav TV format još nije viđen na našim prostorima, a nema sumnje da će poznate ličnosti koje će učestvovati u rijalitiju iznenaditi javnost. Rijaliti će početi da se emituje na TV Pink od 6. septembra, a već na samom početku gledaoce očekuju mnoga iznenađenja kakva do sada nisu imali priliku da vide u TV formatima ovog tipa na našim prostorima - kaže za Pink.rs izvor iz produkcije.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Dakle, od 6. septembra sa emitovanjem počinje rijaliti šou "Zadruga", najskuplji i produkcijski najzahtevniji rijalitiji na kojem radi tim holivudskih stručnjaka, a koji do sada nije viđen na ovim prostorima, ali i u svetu. U Beograd su stigla i dva reprtažna HD kamiona najnovije generacije, zadužena za snimanje i praćenje samo tri od 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje. Ovaj gigantski rijaliti će pratiti 24 sata dnevno na 24 prostorne zone oko 140 kamera, 8 dronova i dva spajder sistema koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama!

Foto: Pink.rs

Samo u centralnoj master režiji učesnike će po svakoj smeni pratiti oko 60 specijalizovanih profesionalaca kako bi se birala najbolja situacija u najboljoj zoni. Gledaoci će biti u prilici da 32 poznata učesnika gledaju u različitim situacijama i okolnostima ponekad vrlo komplikovanim i teškim, a ponekad veselim, a naravno i romantično ljubavnim! Novina je da će oni gledaoci koji budi koristili aplikaciju moći i sami da biraju zonu gledanja! Hologramsko-laserski sistem za pravljenje iluzija biće prvi put viđen u Srbiji i regionu!

Ostali detalji još uvek se čuvaju u strogoj tajnosti, a ekskluzivne informacije u vezi sa gigantskim rijalitijem koji će pomeriti granice, moći ćete da pročitate na portalu Pink.rs! Takođe, lajkujte i zvaničnu Fejsbuk stranicu ''Zadruge'' OVDE i budite uvek u toku sa najnovijim vestima.

Autor: Pink.rs

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

#Željko Mitrović

'