AKTUELNO

Nije joj bilo lako, ali je pokazala da je da je uvek na visini zadatka!

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, danas je oborila lični rekord, kada je najpre vodila svoju emisiju, a zatim još jednu, koja je počela odmah po završetku jutarnjeg programa.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Jovana je od šest sati jutros bila u studiju gde je prvo vodila "Novo Vikend Jutro", a zatim je odmah počela da radi specijalnu emisiju.

Bilo je interesantno voditi ovako dugačak informativni programa. Navikla sam na te maratonske emisije, još ranije kada sam radila neke druge projekte. Znala sam po 12 da budem u programu. Meni je ovo bila rekapitulacija tog iskustva. Prvi put mi je da sam u jutarnjem programu radila jednu specijalku. Specijalka je različita emisija od jutarnjeg. U Jutarnjem programu je šou program. To je jedan informativni, politički šou. Ja ga tako radim vikendom, kretivni jutarnji šou. Mešavina Opre Vinfri, Džeri Springera i Lari Kinga, a ovo danas je bilo čisto informativno novinarstvo – kaže Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona dodaje da joj je kolega Predrag Sarapa bio velika podrška.

Mnogo mi je Sarapa pomogao jer on je stvarno maher. Njemu je to ko zna koja specijalna emisija, meni je prva u životu. Radujem se što smo se fino uklopili i mislim da smo ovo jako izgurali. Danas je bilo opasno i stresno je bilo da gledaš te potresne slike na ulicama – priča Jeremićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana nije doručkovala, niti ručala za tih 12 sati.

Bila sam i gladna i žedna, a još postim ceo post, ali srećom imam super ekipu koja mi je dodavala keks, grisine... Popila sam mnogo sokova, kafe, vode. Bitno je da imaš pozitivnu energiju. Još kada si zaljubljen i kada te ljubav drži, možeš da vodiš 24 časa – zaključuje voditeljka "Novog Vikend Jutra".

Foto: Instagram.com/jeremicjovana

Autor: P.R.